Libnet.ro
UNICEF

10:00

Se inaugureaza Metroul din Drumul Taberei! Magistrala M5 va fi deschisa marti, 15 septembrie, pentru traficul cu calatori UPDATE La ce ora va fi deschisa si care va fi intervalul de circulatie al trenurilor

Hotnews Hotnews,
 Se inaugureaza Metroul din Drumul Taberei! Magistrala M5 va fi deschisa marti, 15 septembrie, pentru traficul cu calatori UPDATE La ce ora va fi deschisa si care va fi intervalul de circulatie al trenurilor

Magistrala de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei va fi inaugurata marti, 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor in sedinta de guvern de luni. M5 Raul Doamnei - Eroilor 2, cu extensia la Valea Ialomitei si depou, este prima magistrala de metrou din Bucuresti construita de la zero dupa Revolutie si devine cea mai scumpa lucrare de infrastructura urbana finalizata din tara. continuă pe Hotnews

Cand se va deschide metroul din Drumul Taberei. Magistrala 5, gata de inaugurare

Metroul din Drumul Taberei este aproape gata de inaugurare, potrivit anuntului facut de autoritati. Cu toate acestea, deschiderea oficiala depinde de semnarea procesului verbal de receptie. Aceasta procedura, la.

A venit ziua cea mare: se deschide circulatia la metroul din Drumul Taberei. Care e programul

Circulatia la metroul din Drumul Taberei va fi deschisa marti, 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor. intre timp, Metrorex a publicat si programul dupa care vor circula.

Metroul din Drumul Taberei se deschide maine, 15 septembrie. Anuntul momentului pentru bucuresteni

Metroul bucurestean se va imbogati cu un nou tronson, incepand de maine, 15 septembrie. Dupa mai bine de 9 ani de tergiversari, promisiuni electorale si nereguli, M5 va fi dat in folosinta. Metroul din Drumul-Taberei, o poveste fara sfarsit in urma cu 9 ani se anunta inceperea constructiei noii linii de metrou din cartierul Drumul-Taberei.

Ce program va avea metroul din Drumul Taberei. La cat timp vin trenurile in statie

Drumul Taberei va avea metrou incepand de maine, 15 septembrie, de la ora 12:00. Acesta este anuntul facut de Lucian Bode, Ministrul Transporturilor. Dupa mai bine de 9 ani, M5 devine functional. Ce program va avea metroul din Drumul Taberei incepand de maine, de la ora 12:00, metroul bucurestean va avea o noua linie functionala.

Ce se intampla chiar acum la metroul din Drumul Taberei. Cetatenii nu mai au rabdare

Au trecut aproape noua ani de cand au fost incepute lucrarile pentru metroul din Drumul Taberei, iar cetatenii nu mai au rabdare. Ce se intampla acum cu noul tronson?! Cand se va deschide metroul din Drumul Taberei Dupa noua ani de lucrari, sase de intarzieri si 16 ministri, locuitorii Sectorului 6 din Bucuresti s-au saturat .

Premierul Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: ISU are cateva obiectii. Inaugurarea se va face dupa rezolvarea lor, intr-un timp relativ scurt

Dupa apropae 9 ani de la inceperea proiectului Magistralei 5 de metrou, Metrorex ar urma sa faca vineri, 11 septembrie, receptia metroului din drumul Taberei. insa, potrivit premierului Ludovic Orban,.

OFICIAL Metroul din Drumul Taberei: A fost semnat procesul verbal pentru darea in exploatare. Cand ar putea fi deschisa circulatia

Dupa ani si ani de asteptari epopeea magistralei de metrou M5 Drumul Taberei ia sfarsit!, titreaza un comunicat de presa transmis de Ministerul Transporturilor vineri seara. Membrii Comisiei Centrale de Receptie la terminarea lucrarilor de la magistrala M5 si cei ai Comisiei de Punere in Functiune PIF) au semnat procesele-verbale in urma carora aceasta magistrala de metrou poate fi data in exploatare si, totodata, in trafic cu calatori, transmite Ministerul.

Orban: ISU are cateva obiectii legate de Metroul din Drumul Taberei. Inaugurarea se va face numai dupa rezolvarea lor

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Metroul Drumul Taberei se va deschide dupa semnarea procesului verbal de receptie, care depinde de cateva obiectii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar rezolvarea lor va dura cateva zile.

Dupa ani si ani. Premierul Orban anunta ca metroul din Drumul Taberei va intra in circulatie saptamana viitoare

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica in judetul Calarasi ca a fost semnat procesul verbal pentru receptia lucrarilor la metroul din Drumul Taberei, iar zilele urmatoare se fac ultimele pregatiri, astfel incat sa poata fi dat in circulatie saptamana viitoare magistala M5.

Metroul din Drumul Taberei, gata pentru a intra in exploatare

Ministrul Transporturilor a anuntat faptul ca, dupa indeplinirea ultimelor proceduri administrative,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )