Libnet.ro
UNICEF

01:05

AB InBev renunta la cea mai mare listare din acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AB InBev renunta la cea mai mare listare din acest an

Anheuser-Busch InBev NV a anuntat ca nu va merge mai departe cu planificata listare la Bursa de la Hong Kong a afacerii sale din regiunea Asia-Pacific - Budweiser Brewing Company APAC Ltd - in ceea ce ar fi fost cea mai mare Oferta Publica Initiala IPO) din acest an, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Detalii despre cea mai mare pensie platita din Pilonul II, in primul trimestru din 2019: Cat a contribuit persoana care a incasat peste 109.000 de lei

Persoana care a incasat cea mai mare pensie privata din Pilonul II in primele trei luni din acest an, respectiv 109. 939 de lei, a platit contributii in suma totala de 91. 532 de lei, au precizat pentru HotNews. ro oficialii fondului de pensii al carui client a fost. Persoana a virat contributii din anul 2008, cand a devenit functional Pilonul II, iar suma de 109. 939 de lei a fost achitata integral. Vezi in articol ce pensii din Pilonul II a mai platit acest fond in primele trei luni din acest an.

Peste 1.700 de romani au primit pensie si din Pilonul III in primul trimestru din 2019: Cea mai mare plata a depasit 190.000 de lei

Peste 1. 700 de romani care au iesit la pensie, in primele trei luni din acest an, au incasat 13,5 milioane de lei si din contributiile voluntare pe care le-au facut in Pilonul III pensii private facultative), a anuntat recent ASF. Cea mai mare valoare platita unui participant la pilonul III, care a iesit la pensie in luna februarie din acest an, a fost de 191. 987 lei. Vezi in articol ce sume au incasat ceilalti peste 1. 700 de romani si ce fonduri de pensii au facut cele mai mari plati.

Cea mai mare mina de diamante din lume se inchide

Cea mai mare mina de diamante din lume, renumita in special pentru diamantele sale de culoare roz, este inchisa de grupul minier Rio Tinto Group dupa aproape patru decenii de functionare, iar rivalii din Rusia si Canada spera ca aceasta decizie va relansa o industrie cu probleme, transmite Bloomberg.

Cea mai mare tragedie navala din istoria Romaniei. in doar cateva secunde au murit 239 de oameni

Cea mai mare tragedie navala inregistrata in marina civila romaneasca s-a produs cu putine zile inainte de caderea comunismului, respectiv in dimineata zilei de 10 septembrie 1988. in urma coliziunii.

Cea mai longeviva persoana din SUA a implinit 114 ani

Alelia Murphy, cea mai longeviva persoana din Statele Unite, a implinit 114 ani, potrivit CNN.

Cel mai mare planetariu din tara va fi inaugurat in salina de la Slanic Prahova

Cel mai mare planetariu din Romania, cu o cupola cu diametrul de 16 metri si sistem de proiectie laser 4K) de 24. 000 de lumeni, va fi inaugurat pe 19 iulie in Salina Slanic Prahova, la 208 metri adancime un proiect in valoare de peste 2 milioane de lei, inclusiv finantare europeana. Denumit Supernova Planetarium, acesta se va deschide in prezenta initiatorilor proiectului si a altor invitati din presa si publicul larg si va fi aniversat jumatate de veac de istorie: APOLLO 11 - 50 de ani de la aselenizare.

Digi24. CTP: Este cea mai mare victorie a Simonei de pana acum, mai mare decat victoria de la Roland Garros

Gazetarul si comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, ca Simona Halep a jucat alt tenis in semifinala de la Wimbledon, cand a invins-o pe Elina Svitolina si s-a calificat in finala. Este mai mare decat victoria de la Roland Garros 2018 pentru ca Wimbledonul este un turneu cu totul si cu totul special. Jucatorii, oamenii de tenis il considera turneul magic, turneul imperial, cel mai mare din lume, a explicat Cristian Tudor Popescu.

HOROSCOP. 20 de adevaruri despre zodia Capricorn. Zodia cu cea mai sclipitoare minte din horoscop

Cand vine vorba de nativii Capricorn, afirmatia potrivit careia ar fi cele mai sclipitoare minti din horoscop este pe deplin justificata. Spirite lucide, inarmate cu un intelect aparte si o disciplina.

CTP, dupa calificarea Simonei in finala de la Wimbledon: Cea mai mare performanta de pana acum. Mai mare decat victoria de la Roland Garros!

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in premiera in finala la Wimbledon, dupa ce a trecut, joi, 6-1, 6-3, in 72 de minute, pe jucatoarea din Ucraina Elina Svitolina 8 WTA).

Rezultate repartizare liceu 2019. Lista primelor 50 de specializari Cea mai mare ultima medie de admitere: 9.91 la Stiinte ale Naturii la Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii in licee pe admitere. edu. ro. Potrivit statisticilor, cele mai mari medii de admitere sunt la colegiile din Craiova, Bucuresti, Cluj, Iasi. Aici, mediile de admitere sunt de peste 9.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )