Libnet.ro
UNICEF

10:45

inca 13 decese din cauza COVID-19. Cea mai tanara victima, un barbat de 31 de ani

Antena3 Antena3,
inca 13 decese din cauza COVID-19. Cea mai tanara victima, un barbat de 31 de ani

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, inca 13 decese din cauza coronavirusului la nivel national. Bilantul creste astfel la 854. continuă pe Antena3

Romania a trecut pragul de 800 de decese din cauza coronavirusului

Nunarul de decese din cauza coronavirusului a ajuns la 803, dupa raportarea luni dimineata a alte 13 decese. Printre cazuri un barbat de 30 de ani care suferea si de obezitate.

DATE ALE FEDERATIEI MONDIALE A BURSELOR PENTRU TRIMESTRUL INTAI: Piata actiunilor din Seychelles are cea mai mare crestere a capitalizarii din lume

MERJ Exchange, Bursa de Valori din Seychelles, a consemnat, in primul trimestru din anul curent, cea mai mare crestere anuala a capitalizarii de piata, la nivel mondial, potrivit cifrelor anuntate de Federatia Mondiala a Burselor WFE), preluate de thetrade news. com.

Digisport: Decizia din Anglia, dupa ce a aflat de minunea din cea mai sigura tara din lume in lupta cu COVID-19

Intr-o perioada in care se mai discuta daca fotbalul se va mai relua sau nu, desi marile forte ale Europei militeaza pentru da, totul din cauza pandemiei de coronavirus, Premier League pare a fi gasit cea mai buna solutie: sa se mute in Australia, tara care s-a autodeclarat cea mai sigura in acest moment!.

inca 13 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Romania ajunge la 854 de decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri dimineata, ca inca 13 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit, astfel ca bilantul deceselor inregistrate in randul cazurilor depistate de infectie cu co.

inca 13 decese cauzate de coronavirus. Numarul mortilor a ajuns in Romania la 854 de persoane

Autoritatile au informat miercuri dimineata ca alte 13 persoane au decedat in urma infectiei cu noul coronavirus. Numarul deceselor a ajuns la 854.

inca patru decese cauzate de COVID-19 in R. Moldova

Inca patru persoane au murit luni, 4 mai, de COVID-19. Este vorba despre un barbat de 77 de ani din Glodeni, un barbat de 80 de ani din Balti, un barbat de 46 de ani din Ceadir-Lunga si o femeie de 65 de ani din Chisinau. Bilantul persoanelor infectate cu noul Coronavirus in Republica Moldova a ajuns la 4248 cazuri.

Horatiu Moldovan, secretar de stat: Sunt raportate multe decese din cauza Covid la pacienti care mor din alta cauza

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan da de inteles ca bilantul oficial din Romania al deceselor Covid-19 nu reflecta cu acuratete realitatea, intrucat multe dintre persoanele cu comorbiditati, diagnosticate si cu SARS-CoV-2, erau deja intr-o stare atat de grava din cauza bolilor cronice de care sufereau, incat nu se poate spune cu exactitate daca au murit din cauza noului coronavirus.

inca 15 romani au decedat din cauza noului coronavirus. Bilantul a urcat la 818

Inca 15 romani au decedat din cauza noului coronavirus, a trasmis Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a urcat la 818 victime rapuse de COVID-19.

Aprilie a fost cea mai slaba luna din ultimii 74 de ani pentru piata auto britanica. Scaderea a fost de 97%

Luna trecuta a fost cea mai slaba pentru piata auto britanica din 1946 pana in prezent, totalul fiind de 4. 321 masini noi, fata de 161. 000 in aprilie anul trecut. Totalul nu este o surpriza, dat fiind ca economia aproape s-a oprit din cauza carantinei, dar numarul este uimitor de mic pentru o tara in care se vand anual peste 2 milioane de masini noi.

Productia de masini a scazut cu 2,3 milioane in Uniunea Europeana din cauza covid-19

Datele ACEA arata ca in toata Europa sunt 142 de uzine care produc automobile si cele mai multe sunt in Germania 25),urmata de Marea Britanie 19), Rusia 16), Franta 13) si Italia 11). in Ungaria, Polonia si Slovacia sunt cate patru uzine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )