Libnet.ro
UNICEF

13:30

inca 70 de cazuri de COVID-19, raportate in Republica Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 423

Adevărul Adevărul,
inca 70 de cazuri de COVID-19, raportate in Republica Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 423

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova continua sa creasca alarmant. Pe parcursul zilei de miercuri, 1 aprilie, au fost confirmate alte 70 cazuri de infectare cu coronavirus, din 329 probe procesate. in doua cazuri este vorba de import Marea Britanie si Rusia), iar alte 68 de cazuri sunt de transmitere locala. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 423. continuă pe Adevărul

231 de cazuri confirmate de COVID-19 in Republica Moldova, dintre care 74 in municipiul Chisinau

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat duminica, 29 martie, ca in Republica Moldova au fost confirmate 231 de cazuri de infectare cu COVID-19. in total, pana la ora actuala au fost prelevate probe la COVID-19 de la 1. 298 de persoane.

14 lucratori medicali din Republica Moldova, infectati cu COVID-19

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale a anuntat ca in Republica Moldova au fost inregistrate inca 32 cazuri noi confirmate de COVID-19, dintre care doua cazuri sunt de import Marea Britanie si Romania) si 30 cazuri cu transmitere locala Chisinau, Stefan Voda, Soroca, Anenii Noi, Ialoveni, Cahul, Hancesti).

Al cincilea deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova

Inca o persoana din regiunea transnistreana a murit dupa ce a fost infectata cu COVID-19. in total, in stanga Nistrului au decedat doua femei. Astfel, Republica Moldova a ajuns la un bilant de cinci decese provocate de contaminarea cu coronavirus.

Comisia Europeana a aprobat un ajutor pentru tarile din Parteneriatul Estic, printre care si Republica Moldova

Europarlamentarul PLUS Dragos Tudorache a anuntat luni ca Comisia Europeana a decis azi sa aloce 140 de milioane de euro pentru tarile din Parteneratul Estic, din care face parte si republica Moldova, in vederea combaterii efectelor pandemiei de coronavirus. Republica Moldova trebuie sa se pregateasca, sa se mobilizeze exemplar si sa utilizeze fondurile si ajutoarele pe care Comisia le-a pus la dispozitie, a declarat Tudorache.

Moldovenii care revin de peste hotare, obligati sa procure asigurare medicala la intrarea in Republica Moldova

Comisia pentru Situatii Exceptionale, condusa de premierul Ion Chicu, a decis ca cetatenii care revin din strainatate vor achita obligatoriu asigurarea medicala la intrarea in Republica Moldova. Prevederea respectiva a intrat in vigoare pe 1 aprilie si va fi valabila pe durata starii de urgenta, adica cel putin pana pe 15 mai, timp in care moldovenii care revin in tara vor fi obligati sa procure asigurare medicala.

Tanar din Republica Moldova, fiul unui erou al razboiului transnistrean, obligat sa se mute din Romania fiindca nu i se acorda cetatenia

Radu Gurduiala 28 de ani), originar din Republica Moldova, avea doar trei luni cand tatal sau, Mihail Gurduiala, a pierit in timpul luptelor de la Cocieri Republica Moldova) cu separatistii transnistreni.

Alte 55 de cazuri de COVID-19, raportate in R. Moldova. in total, numarul celor infectati a ajuns la 353

Numarul celor infectati cu COVID-19 in Republica Moldova este in continuare in crestere. Pe parcursul zilei de marti, 31 martie, au fost confirmate alte 35 cazuri de infectare cu coronavirus, din 280 probe procesate. in sapte cazuri este vorba de import, iar alte 48 de cazuri sunt de transmitere locala. in total, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 298.

inca trei gravide au fost internate cu COVID-19 in Republica Moldova

Inca trei gravide au fost confirmate cu COVID-19. in total, la Maternitatea nr. 2 din Chisinau sunt internate sase femei insarcinate, care au noul tip de coronavirus. Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei sociale, Viorica Dumbraveanu, a declarat ca trei paciente sunt de gravitate medie, iar in cazul a altor trei starea de sanatate este satisfacatoare, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )