Libnet.ro
UNICEF

17:45

inca un actor celebru a murit, la doar 44 de ani. A fost si unul dintre idolii copilariei noastre

Playtech Playtech,
inca un actor celebru a murit, la doar 44 de ani. A fost si unul dintre idolii copilariei noastre

Inca un actor celebru a murit de cancer la varsta de doar 44 de ani. A fost unul dintre idolii multor tineri si facea furori in anii 90. A murit de cancer la 44 de ani A murit la varsta de 44 de ani, rapus de cancer. Este vorba despre actorul Dustin Diamond, cunoscut pentru . continuă pe Playtech

Primarul care a murit de COVID-19 la doar 37 de ani a fost inmormantat. Mesajul emotionant al sotiei VIDEO

Primarul comunei Metes din Alba, Dan Opruta, care si-a pierdut viata dupa ce s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2, a fost condus sambata pe ultimul drum.

Dustin Diamond, interpretul lui Screech din Salvati de clopotel, a murit la varsta de 44 de ani

Actorul american Dustin Diamond, cunoscut din serialul Salvati de clopotel Saved by the Bell, care fusese diagnosticat cu cancer in urma cu trei saptamani, a murit la varsta de 44 de ani, potrivit Variety.

Dustin Diamond, actorul din serialul Salvati de clopotel, a fost rapus de cancer la doar 44 de ani

Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul luiScreech din serialul de succes Salvati de Clopotel, a murit luni dimineata din cauza cancerului. Actorul in varsta de44 de ani fuseseinternat.

Actor celebru din Romania are problema oamenilor bogati. A plecat in vacanta in Dubai: Sunt mai sarac

A plecat in vacanta la Dubai, desi, recunoaste ca ar fi vrut sa ajunga intr-o destinatie mai indepartata, precum restul vedetelor, insa nu si-a permis. Cel putin asa sustine actorul Vladimir Draghia. A plecat in vacanta in Dubai Vladimir Draghia a plecat intr-o vacanta la Dubai, pe taramul insorit al seicilor. insa, actorul, sustine ca .

Actor, asasinat in plina strada. A fost impuscat de 4 ori. Presedintele s-a implicat si el

Momente teribile pentru un actor si prezentator TV. Un actor, in varsta de 36 de ani, a fost asasinat prin impuscare, in masina sa, in Ecuador. Efrain Ruales, un faimos actor de origine latino facuse dezvaluiri despre coruputie si primise amenintari cu moartea in trecut. Efrain Ruales, asasinat in plina strada Renumit actor si prezentator .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )