Libnet.ro
UNICEF

14:16

inca o adoelscenta de 15 ani a disparut in Piatra Neamt. Stefania a plecat miercuri de acasa si nu s-a mai intors

Antena3 Antena3,
inca o adoelscenta de 15 ani a disparut in Piatra Neamt. Stefania a plecat miercuri de acasa si nu s-a mai intors

Un nou caz de disparitie s-a inregistrat, de aceasta data in Piatra Neamt. Stefania Vasilica Guguianu, o copila de numai 15 ani este disparuta de miercuri, iar autoritatile fac apel la toti cei care au. continuă pe Antena3

inca o adolescenta de 15 ani a disparut in Piatra Neamt. Stefania a plecat miercuri de acasa si nu s-a mai intors

Un nou caz de disparitie s-a inregistrat, de aceasta data in Piatra Neamt. Stefania Vasilica Guguianu, o copila de numai 15 ani este disparuta de miercuri, iar autoritatile fac apel la toti cei care au.

Adolescenta de 15 ani disparuta de acasa, din orasul Seini, gasita de politisti

O fata de 15 ani, data disparuta de la domiciliu, in orasul Seini, a fost recuperata de politisti si predata familiei. Purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes, a declarat miercuri ca.

Un nou turist ranit in masivul Piatra Secuiului. Salvamontistii intervin pentru salvarea unui baiat de 15 ani

Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Alba intervine in zona masivului Piatra Secuiului din Rimetea pentru salvarea unei persoane ranite.

Un tanar de 15 ani, baut, a accidentat cu masina doua fetite si a fugit de la locul faptei

Un tanar de 15 ani din comuna Dumitra, care consumase bauturi alcoolice, s-a urcat joi la volan si a.

Stirile ProTV: Primele imagini cu epava Titanicului din ultimii 15 ani. Ce au descoperit cercetatorii. VIDEO

O echipa internationala de cercetatori a examinat, pentru prima data in ultimii 15 ani, starea in care se afla acum epava Titanicului, nava scufundata acum mai bine de 100 de ani.

Primele imagini cu Titanic, in ultimii 15 ani. Descoperirea care a starnit ingrijorarea expertilor VIDEO

Pentru prima data in aproape 15 ani, scafandrii au coborat pe fundul Atlanticului, la 3,8 kilometri adancime, acolo unde epava Titanicului zace de 107 ani. Filmarile au starnit ingrijorarea expertilor.

Alt caz socheaza Romania! O fata de 15 ani a sunat la 112 sa anunte ca a fost violata de tatal vitreg. Politistii i-au spus sa se intoarca in casa agresorului

Dupa tragediade la Caracal, un alt caz tulburator tratat cu superficialitate de autoritati socheaza intreaga tara. O fata de 15 ani din comuna Grivita, Vasluia sunat la 112 pentru a anunta ca.

O fata de 15 ani a anuntat la 112 ca a fost violata de tatal vitreg. Politistii au lasat-o sa se intoarca acasa

O fata de 15 ani a sunat la 112 pentru a anunta ca a fost violata de tatal vitreg, insa reactia autoritatilor a fost una stupefianta: victima a fost lasata sa locuieasca sub acelasi acoperis cu agresorul cercetat in libertate.

O adolescenta de 15 ani din Galati a fost violata de tatal vitreg. Ce a urmat insa intrece orice imaginatie

O adolescenta de 15 ani, din comuna Grivita, a trecut prin momente cumplite, fiind violata de tatal vitreg. Fata si-a luat inima in dinti si i-a povestit mamei ororile la care a fost supusa, iar aceasta a sunat.

Gianni Russo, dezvaluiri impresionante: a ucis doi barbati, a fost torturat de Escobar, iar la 15 ani avea o relatie cu Marilyn Monroe

Actorul Gianni Russo 75 de ani), co-starul din celebrul film The Godfather, a povestit intr-un interviu pentru The Sun ca prima femeie din viata lui a fost Marilyn Monroe, dar si ca a ucis un om pe cand avea doar 11 ani. Actorul a vorbit si despre cum era sa fie omorat de cel mai mare traficant de droguri din istorie, columbianul Pablo Escobar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )