Libnet.ro
UNICEF

12:15

inca o amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Cand se estimeaza ca va fi gata

Antena3 Antena3,
inca o amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Cand se estimeaza ca va fi gata

A fost facuta o noua amanare in cazul metroului din Drumul Taberei. Noul director al Metrorex, Mariana Miclaus, a transmis ca acesta va putea fi folosit anul viitor. Cei care s-au aflat in ultima perioada. continuă pe Antena3

Noul director Metrorex, anunt important pentru bucuresteni! Cand va fi, de fapt, gata metroul din Drumul Taberei

Noul director general al Metrorex anunta ca lucrarile la magistrala de metrou din Drumul Taberei vor fi gata abia in a doua jumatate a anului 2020, in acest moment fiind realizate in proportie de 87%. Anuntul a fost facut joi, cand s-a facut inaugurarea platii cu cardul contactless la metroul din Bucuresti. Metroul din Drumul .

Metroul din Drumul Taberei, amanat pana in vara anului viitor

Mariana Miclaus, noul director general al Metrorex crede ca metroul din Drumul Taberei ar putea circula abia in vara anului viitor, mai exact la sfarsitul primului semestru.

METROREX: Metroul de la Drumul Taberei NU va fi gata la finele anului, ci in vara lui 2020

Noul director general al Metrorex, Mariana Miclaus, a anuntat, joi, ca lucrarile la magistrala 5 nu vor fi gata inainte de vara anului viitor.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Decizie-bomba pentru Justitia din Romania. Comisia Europeana cere judecatorilor Curtii Supreme sa respecte cu strictete deciziile CCR, in cazul Elenei Udrea

Decize-bomba pentru justitia din Romania. Curtea de Justitie a Uniunii Europene cere judecatorilor de la Curtea Suprema sa respecte cu strictete deciziile CCR. Este un raspuns dat solicitarii facute in.

Guvernul adopta OUG pentru romanii din Marea Britanie in cazul Brexitului fara Acord

Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta privind regimul cetatenilor din Marea Britanie in cazul ie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )