Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Va fi gata cel mai devreme in anul 2018

România Liberă România Liberă,
inca o amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Va fi gata cel mai devreme in anul 2018

Punerea in functiune a tronsonului de metrou din Drumul Taberei se va realiza, cel mai devreme, in primul semestru al anului 2018. continuă pe România Liberă

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi gata abia in 2018 si nu la finalul acestui an

Magistrala 5 de Metrou din Drumul Taberei pana la Eroilor ar putea fi gata abia in primul trimestru din 2018 si nu la finele acestui an asa cum in repetate randuri au anuntat in trecut oficialii de la Transporturi. Anuntul a fost facut de directorul Metrorex care spune ca sunt probleme si in privinta achizitia materialului rulant pentru noua magistrala, existand varianta ca initial pe Magistrala 5 sa circule trenuri vechi.

Business report:Metroul din Drumul Taberei nu va mai fi gata in 2017; Romania, in criza energetica: cauze, efecte si consecinte; 15 lei taxa la 50 de lei scosi de la bancomat. Cele mai mari comisioane de retragere de numerar de la ATM

China a infiintat un fond de peste 14 miliarde de dolari, pentru a sustine investitiile in sectorul IT. China a infiintat un fond de 100 de miliarde de yuani 14,55 miliarde de dolari), pentru a. Peste un milion de locuri de munca create de companiile straine. Cifra de afaceri a societatilor cu capital extern din Romania e de peste 55 de miliarde euro. Dar ce face statul roman cu.

Misterul chiriilor pentru spatiile din Unirea Shopping Center

Pe langa faptul ca i se obstructioneaza accesul la conducerea societatii, actionarul majoritar al celui mai important centru comercial de la kilometrul zero al Capitalei nu are acces nici la situatia sumelor percepute din chirii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )