Libnet.ro
UNICEF

14:30

inca un artist a murit din cauza covid. Vestea tragica venita in miez de noapte

Playtech Playtech,
inca un artist a murit din cauza covid. Vestea tragica venita in miez de noapte

Noulflagel, numit COVID-19, face victime din ce in ce mai mult. Daca in urma cu cateva zile aflam vestea mortii actorului Bogdan Stanoevici, astazi aflam despre decesul altui artist. Dupa o lupta cu virusul, timp de o saptamana, pictorul Viorel Nimigeanu a decedat intr-un spital din Bucuresti. Pictorul clujeanViorel Nimigeanu, a pierdut lupta cu COVID-19 . continuă pe Playtech

Mare drama in familia Bush. A murit din cauza complicatiilor covid-19

Presa de peste ocean anunta in aceasta dimineata decesul sorei fostului presedinte George Bush, la varsta de 94 de ani. Nancy Bush Ellis, a murit la varsta de 94 de ani, din cauza complicatiilor COVID-19. Nancy Bush Ellis, s-a remarcat printre celebra ei familie republicana pentru sustinerea cauzelor liberale pentru o mare parte din viata .

Fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit din cauza COVID-19

Bogdan Stanoevici a murit din cauza COVID-19. Fostul ministru a fost un contestatar al masurilor de protectie si a participat la mai multe mitinguri in care a protestat fata de masurile de protectie sanitara.

Portretul lui Bogdan Stanoevici: Actor, fost ministru si director de circ, corona-sceptic decedat din cauza COVID-19

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marti la varsta de 62 de ani dupa ce a fost confirmat cu COVID-19 in luna noiembrie a anului trecut.

DIN CAUZA COVID-19 Economia germana s-a contactat cu 5% in 2020

Produsul Intern Brut al Germaniei a inregistrat anul trecut o contractie de 5%, o performanta usor mai buna decat se asteptau analistii, gratie raspunsului puternic al statului care a ajutat la limitarea pagubelor provocate de pandemia COVID-19, arata datele preliminare publicate astazi de Oficiul federal de statistica Destatis).

O echipa s-a retras de la Campionatul Mondial de handbal masculin din cauza Covid-19

Pandemia de coronavirus nu a ocolit nici a 27-a editie a Campionatului Mondial de handbal masculin care va debuta, miercuri, in Egipt.

inca un meci din Premier League amanat din cauza COVID-19

Meciul dintre Aston Villa si Tottenham Hotspur, care ar fi trebuit sa se dispute miercuri, a fost am.

Curs BNR pentru 14 ianuarie 2021. Banca Nationala a Romaniei presata sa actioneze pe piata financiara din cauza crizei COVID-19

Incepand cu ora 13:00, vom avea parte de un nou curs BNR pentru 14 ianuarie 2021. Criza economica pune presiune pe banca centrala de a actiona pe piata financiara, si-asa volatila, pentru a stabiliza moneda nationala. Ramane sa vedem ce se intampla cu noul curs de schimb. Efectele pandemiei la nivel micro si macro enconomic .

Gimnasta, la un pas sa arda de vie din cauza infectiei cu Covid-19. Ce simtpome a avut in momentul tragediei

O gimnasta de origine rusa a fost la un pas sa fie inghitita de flacari, dupa ce un incendiu a izbunit in casa sa. Fata, infectata cu Covid-19, s-a confruntat cu simptomele specifice, nemaiavand gust si miros. Din acest motiv, Daria Valeryevna Shkurikhina nu a simtit mirosul de fum, fiind la un pas de moarte.

Doi jucatori importanti rateaza Australian Open din cauza COVID-19! Nadal si Thiem sunt si eiafectati

Andy Murray 33 de ani - 123 ATP) siMadison Keys 16 WTA) au fost testati pozitiv cu noul coronavirus chiar in parioada in care trebuiau sa faca deplasarea in Australia, pentru a participa la primul Grand Slam al anului,.

Pechezitii la zeci de persoane care au cerut ilegal indemnizatii de sprijin pentru intreruperea activitatii din cauza pandemiei

Zeci de perchezitii au loc joi dimineata in judetele Prahova si Dambovita, intr-un dosar de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals in declaratii si uz de fals. 43 de persoane sunt acuzate ca au incheiat cu o firma contracte fictive de drepturi de autor in baza carora au cerut indemnizatii de sprijin pentru intreruperea activitatii, ca urmare a restrictiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )