Libnet.ro
UNICEF

14:15

inca un calarasean, rapus de noul coronavirus. Numarul deceselor ajunge astfel la 22

Adevărul Adevărul,
inca un calarasean, rapus de noul coronavirus. Numarul deceselor ajunge astfel la 22

Aproximativ 500 de imbolnaviri cu COVID-19 se inregistreaza in judetul Calarasicu 13 mai multe dec cazuri decat ieri), fiind anunsat si cel de-al 22-lea deces. La nivel national, alte 1,060 de cazuri noi de COVID-19 au fost anuntate marti de Grupul de Comunicare Strategica, bilantul imbolnavirilor fiind de 80. De asemenea, a fost inregistrat cel mai mare numar zilnic de decese, 58 - doua la categoria de varsta 20 - 29 de ani. continuă pe Adevărul

Calarasiul, in topul deceselor si al imbolnavirilor cu noul coronavirus. Cate cazuri au fost raportate

Judetul Calarasi continua sa se mentina in topul negativ al imbolnavirilor, dar si cel al deceselor. in ultimele 24 de ore, inca 12 noi cazuri au fost confirmate pozitiv480 de la debutul pabdemiei), dar si inca un deces. Astfel, numarul celor rapusi de noul coronavirus a ajuns in judetul Calarasi la 21.

10 tari care n-au inregistrat niciun caz de infectare cu noul coronavirus. Au castigat ele lupta cu pandemia COVID-19?

10 tari insulare din Pacific au scapat fara niciun caz de infectare cu noul coronavirus, dar se pot considera invingatoare?.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si se afla in stare grava, cu febra, a declarat duminica purtatoarea de cuvant a partidului sau .

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, infectata cu noul coronavirus, este in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, 59 de ani, a fost testata pozitiv la noul coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, citata de Reuters.

Un fost jucator de la FCSB, dezgustat de conditiile din spital dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Pandemia de coronavirus loveste din ce in ce mai des si in randul fotbalistilor profesionisti. FCSB a fost in perciol sa nu poata disputa partida cu Alashkert, din turul 1 preliminar al Europa League. Tocmai din cauza unor cazuri de COVID-19. Dar lucrurile au fost rezolvate intre timp, datorita intelegerii de care a dat dovada .

FRF a aprobat un nou protocol medical. Ce se intampla daca o echipa are un jucator infectat cu noul coronavirus

Comitetul de Urgenta al FRF a aprobat, vineri, noul protocol care reglementeaza desfasurarea competitiilor fotbalistice in contextul pandemiei COVID-19.

Testata pozitiv cu noul coronavirus, Iulia Timosenko ar fi in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, potrivit Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )