Libnet.ro
UNICEF

21:00

inca un candidat surpriza la Primaria Capitalei. E adjunctului fostului deputat PSD

Playtech Playtech,
inca un candidat surpriza la Primaria Capitalei. E adjunctului fostului deputat PSD

A aparut inca un candidat surpriza la Primaria Capitalei. Gabriela Firea se va bate cu Nicusor Dan, candidatul Dreptei Unite, dar, pe ultima suta de metri se anunta o noua candidatura neasteptataa. Este un candidat la care nimeni nu se astepta. Se anunta un candidat surpriza pentru Primaria Capitalei. E adjunct al unui fost deputat . continuă pe Playtech

Viorel Catarama, decizie surpriza. Candideaza pentru Primaria Capitalei

Viorel Catarama, cel mai bogat candidat la functia de presedinte al Romaniei, la alegerile prezidentiale 2019, din partea Dreptei Liberale, a anuntat ca va fi competitor la functia de primar general al Bucurestiului, fiind sustinut de Miscarea Patriotilor Romani. Viorel Catarama va candida la functia de primar general al Capitalei Perioada electorala aferenta alegerilor pentru .

ULTIMA ORA. Traian Basescu a decis sa candideze la Primaria Capitalei

Traian Basescu, a declarat, marti seara, ca a discutat cu liderul PMP, Eugen Tomac, sa aiba in vedere candidatura sa la Primaria Capitalei, la alegerile locale din toamna acestui an. Potrivit fostului presedinte al Romaniei, singura problema este decizia partidului.

Firea, intrebata daca e razboi pentru Primaria Capitalei: Cei care vaneaza Primaria Capitalei nu au nicio dorinta de a rezolva problemele

Primarul general, Gabriela Firea, afirma ca este un razboi al stelelor pentru Primaria Capitalei, iar toti cei care au anuntat ca vor sa candideze urmaresc un scop eminamente politic, sa ajunga mai sus. Firea sustine ca toti cei care si-au anuntat candidatura nu au o dorinta reala de a rezolva problemele Bucurestiului si au fost dezinteresati de Capitala in ultimii ani.

Traian Basescu, anunt de ultima ora! Candideaza la Primaria Capitalei, cu o singura conditie

Traian Basescu a anuntat, marti, la Adevarul Live, ca va candida la Primaria Capitalei, cu o conditie: Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar. Traian Basescu: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Conditia pentru care va face acest pas Traian Basescu a anuntat ca este decis sa candideze la Primaria .

Mai multe orase, in pericol sa ramana fara apa calda. Ministrul Energiei acuza Primaria Capitalei, a Constantei si Craiovei ca uita sa plateasca datoriile catre CET-uri

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a acuzat Primaria Capitalei, Primaria Constanta si Primaria Craiova, toate conduse de edili PSD, ca uita sa plateasca datoriile catre CET-uri, scenariu in care.

Adrian Iordache, directorul Directiei Juridic din Primaria Capitalei, si-a dat masca jos in timpul sedintei de Consiliu General

Adrian Iordache, directorul Directiei Juridic din Primaria Capitalei, si-a dat masca jos in timpul sedintei de Consiliu General de joi. Acesta se afla la prezidiu alaturi de Primarul Gabriela Firea si secretarul general al Primariei, Georgiana Zamfir. Reamintim ca purtarea mastii in spatiile inchise este obligatorie. Consilierii generali nu sunt prezenti fizic in sala de Consiliu General deoarece sedinta se defasoara online.

Amenintare cu bomba la Primaria Capitalei. Pirotehnistii SRI au intervenit de urgenta

E amenintare cu bomba, joi dimineata, la Primaria Capitalei. Un apel la 112 a anuntat ca a fost plasat un dispozitiv explozibil si e pericol acolo.

Basescu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Daca alianta de dreapta inseamna doar PNL si USR, categoric nu las partidul in deriva PMP nu e partid de milogi

Traian Basescu spune ca lucrurile sunt transate, PMP nefiind dorit in alianta dreptei pentru Bucuresti, astfel ca va avea candidati proprii la Primaria Capitalei si la primariile de sector, pentru ca nu este un partid de milogi. intrebat despre candidatura sa la Primaria Bucuresti, fostul presedinte a spus ca nu va lasa partidul in deriva si ca i-a transmis lui Eugen Tomac sa aiba in vedere candidatura sa.

Traian Basescu, decizie de ultima ora: Sunt hotarat sa candidez la Primaria Capitalei. Nu sunt lacheu. Ei vor fi responsabili daca Firea ramane primar

Traian Basescu vine cu o veste-bomba. Fostul presedinte a anuntat, marti, ca e hotarat sa candideze la Primaria Capitalei in cazul in care PNL si PMP nu ajung la o intelegere privind o candidatura comuna la Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Nicusor Dan se teme de o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei

Nicusor Dan nu si-ar dori o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, o astfel de mutare rupand serios din electoratul sau. Candidatul sustinut de mai multe partide de dreapta a lasat sa se vada nesiguranta in ceea ce priveste deznodamantul alegerilor locale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )