Libnet.ro
UNICEF

11:00

inca un caz de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului in Romania. Este vorba despre o femeie din Bucuresti

B1 B1,
inca un caz de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului in Romania. Este vorba despre o femeie din Bucuresti

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a fost identificat inca un cazcu noua varianta de Sars Cov- 2 in Romania,, fiind vorba despre o femeie de 51 de ani, din Bucuresti. Ministerul Sanatatii a fost info. continuă pe B1

inca un caz de infectie cu tulpina britanica a SARS-CoV-2 a fost indentificat in Bucuresti

Institutul National de Sanatate Publica a informat Ministerul Sanatatii despre o noua confirmare de infectie in tara noastra cu noua tulpina de SARS-CoV-2 izolata in Marea Britanie.

inca un caz de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului in Romania

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a fost identificat inca un cazcu noua varianta de Sars Cov- 2 in Romania,, fiind vorba despre o femeie de 51 de ani, din Bucuresti. Ministerul Sanatatii a fost.

inca un caz de infectare cu tulpina britanica a COVID-19, in Romania

Un alt caz de infectare cu noua varianta de Sars CoV- 2 a fost identificat in Romania, mai exact in Capitala, anunta, miercuri, Ministerul Sanatatii.

inca doua cazuri de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului. imbolnavirile provin din focarul de la Scoala 28

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca au fost depistate inca doua cazuri de infectie cu noul tulpina de coronavirus, varianta detectata initial in Marea Britanie. Cele doua imbolnaviriprovin.

Ministrul Sanatatii: Sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a COVID-19 confirmate in Romania

Inca sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a SARS-COV-2au fost confirmate in Romania de Ministerul Sanatatii. Pacientii sunt trei barbati, din Bihor,Bucuresti si Ilfov.

Ministerul Sanatatii: Sase noi cazuri confirmate de infectare cu noua tulpina britanica a coronavirusului

Ministerul Sanatatii a fost informat marti de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) - Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile ca au fost raportate sase noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B.

Ancheta epidemiologica la Botosani dupa confirmarea a trei cazuri de infectare cu noua tulpina britanica de COVID-19

O ancheta epidemiologica pentru depistarea de noi cazuri de infectari cu noua tulpina britanica de COVID-19 este in curs de desfasurare in Botosani, dupa ce trei tineri au fost confirmati.

Tulpina britanica de coronavirus, responsabila de pana la 20% dintre infectarile de COVID-19 din Paris

Tulpina britanica de COVID-19, considerata mai contagioasa, ar fi responsabila de pana la 20% dintre cazurile de infectare din zona metropolitana a Parisului, a anuntat marti un reprezentant al retelei.

Diagnosticati cu tulpina britanica a SARS - CoV-2, desi nu au calatorit si nu au intrat in contact cu persoane din UK

Printre romanii diagnosticati cu tulpina britanica a virusului SARS - CoV-2 se numara si doi valceni care au declarat ca nu au nici o legatura cu Regatul Unit.

Un nou caz de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie: O femeie de 51 de ani din Bucuresti

Un nou caz de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie, linia genetica B. 7, confirmat in Romania: este vorba despre o femeie in varsta de 51 ani din Bucuresti. Acest caz are legatura cu focarul de tulpina noua de la Scoala nr. 28 din Capitala, femeia fiind cadru didactic la aceasta scoala, precizeaza Ministerul Sanatatii, dupa ce initial anuntase ca nu are legatura cu focarul.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )