Libnet.ro
UNICEF

06:30

inca un deces dupa incendiul de la Matei Bals. Numarul de pacienti morti a ajuns la 15

România Liberă România Liberă,
inca un deces dupa incendiul de la Matei Bals. Numarul de pacienti morti a ajuns la 15

In dimineata zilei de luni, 8 februarie 2021, a fost anuntat inca un deces in randul pacientilor car. continuă pe România Liberă

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Matei Bals au murit. Bilantul a ajuns la 14 decese

Inca doi dintre pacientii care erau in Pavilionul V al Institutului Matei Bals din Bucuresti in timpul incendiului din 29 ianuarie 2021, au murit, potrivit Ministerului Sanatatii.

Al 15-lea deces dupa incendiul de la Institutul Matei Bals. Un barbat in vasta de 89 de ani, cu o forma severa de COVID-19, s-a stins din viata

Inca o persoana a murit ca urmare a incendiului produs la sfarsitul lunii ianuarie 2021 la spitalul Matei Bals din Capitala. Este vorba despre un barbat in varsta de 89 de ani, diagnosticat cu o forma.

Incendiul de la Matei Bals: A fost incheiata cercetarea la fata locului, au fost audiate 33 de persoane Va fi ceruta expertiza de la INSEMEX Petrosani pentru cauzele incendiului

La o saptamana de la incendiul de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals in urma caruia au murit 5 pacienti, 4 dintre ei carbonizati, procurorii au anuntat ca au incheiat cercetarea la fata locului, ca au fost audiate 33 de persoane si ca sunt in curs 12 expertize medico-legale cu privire la pacientii decedati. Parchetul mai anunta ca va fi dispusa o expertiza tehnica de catre INSEMEX Petrosani, pentru stabilirea cauzelor incendiului.

Cine sunt cele doua persoane care au murit astazi dupa incendiul de la Matei Bals

Inca doua persoane au decedat in urma incendiului de la Matei Bals. Asadar, vorbim pana in acest moment despre 14 persoane care si-au pierdut viata in urma acestei tragedii care a avut loc in urma cu aproximativ o saptamana la parterul unui pavilion al Institutului Matei Bals din Capitala.

inca un pacient mort, dupa incendiul de la Matei Bals. Bilantul ajunge la 15 decese

Inca o persoana a decedat in urma incendiului de la Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, astfel ca bilantul ajunge acum la 15 victime.

Doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Matei Bals au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 14

UPDATE, 11:49 Ministerul Sanatatii a dat informatii, sambata, despre doua noi decese in randul pacientilor care s-au aflat in Pavilionul V al Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals.

A murit inca un pacient care fusese internat la Matei Bals in pavilionul afectat de incendiu

Un alt pacient care fusese internat la Institutul Matei Bals in pavilionul afectat de incendiu a murit, numarul total al celor decedati ajungand la 15, noteaza Agerpres. Ministerul Sanatatii a fost informat, in aceasta dimineata, despre un deces in randul pacientilor care s-au aflat in Pavilionul V al Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti in timpul incendiului din 29 ianuarie 2021, a anuntat luni MS. Este vorba despre un barbat in varsta de 89 de ani, transferat dupa incendiu intr-un alt pavilion al spitalului.

Incendiul de la Institutul Matei Bals. inca un pacient urmeaza sa fie externat

Sase pacienti cu COVID-19 transferati la spitale din Bucuresti in urma incendiului produs in urma cu o saptamana la Institutul Matei Bals sunt la ATI, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii. Doi dintre ei sunt in stare grava, iar un alt pacient urmeaza sa fie externat in cursul zilei de vineri.

Date noi despre pacientii afectati de incendiul de la Institutul Matei Bals: 6 persoane sunt in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis noi date cu privire la starea de sanatate a pacientilor afectati de incendiul de la Institutul Matei Bals si transferati la alte spitale: trei pacienti sunt in stare grava internati la terapie intensiva si un altul, tot la ATI, este intubat, iar restul sunt in stare stabila. Referitor la cei 13 pacienti ramasi la Spitalul Matei Bals, trei sunt in stare grava, iar 10 sunt in stare stabila.

Incendiul de la Institutul Matei Bals - inca un pacient cu COVID-19 transferat din pavilionul care a luat foc a decedat. Bilantul a ajuns la 15 morti

Inca un pacient cu COVID-19 transferat din pavilionul de la Institutul Matei Bals afectat de incendiul de acum zece zile a decedat, a anuntat luni Ministerul Sanatatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )