Libnet.ro
UNICEF

15:30

inca doi romani infectati cu coronavirus. Este vorba de un barbat din Maramures si o femeie din Timisoara

Antena3 Antena3,
inca doi romani infectati cu coronavirus. Este vorba de un barbat din Maramures si o femeie din Timisoara

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, vineri, ca un barbat din Maramures si o femeie din Timisoara au fost depistati pozitiv la coronavirus. continuă pe Antena3

inca doi romani infectati cu coronavirus. Este vorba de un barbat din Maramures si o femeie din Timisoara

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, vineri, ca un barbat din Maramures si o femeie din Timisoara au fost depistati pozitiv la coronavirus.

Ministrul Sanatatii: Primul pacient roman cu coronavirus este in stare buna. Familia sa, in carantina, sub paza

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri seara, ca pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un barbat dintr-o comuna din Gorj, care este, in prezent, in stare buna si nu are simptome de boala.

Adrian Streinu Cercel: Primul pacient roman cu coronavirus este bine, e doar purtator al virusului si nu are simptome

Primul pacient roman diagnosticat cu coronavirus este bine, este doar purtator al virusului si continua sa nu aiba simptome - febra, tuse - a anuntat joi, intr-o conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde este internat tanarul din Gorj.

Monica Pop, anunt de ultima ora despre romanul infectat cu coronavirus: Este purtator, nu bolnav!

Medicul Monica Pop a subliniat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca romanul depistat ca fiind infectat cu coronavirus este purtator, nu bolnav.

inca doua cazuri de infectare cu coronavirus, confirmate in Romania

Inca doua persoane din Romania au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus. Cei doi romani sunt internati, in prezent, in spitalul din Timisoara, unul fiind din judetul Timis, iar altul din Maramures.

CORONAVIRUS |Wizz Air confirma ca a transportat un pasager infectat din Italia in Romania si inapoi

Compania aeriana Wizz Air confirma ca a transportat, pe ruta Craiova- Bologna, un pasager care a fost ulterior diagnosticat cu coronavirus. Este vorba despre italianul de 71 de ani, care a vizitat Romania intre.

Ministrul sanatatii din Indonezia, tara cu 260 mil. locuitori si niciun caz de coronavirus: Este o binecuvantare de la Atotputernicul

Ministrul sanatatii din Indonezia a respins joi criticile privind sistemul de testare pentru coronavirus din tara si a spus ca absenta de cazuri confirmate in a patra natiune ca populatie din lume este o binecuvantare de la Atotputernicul.

Fake news distribuit masiv online, in numele Ministerului Sanatatii: Metoda de prevenire a infectiei cu coronavirus este sa va mentineti gatul umed. Odata ce membrana din gat va fi uscata, virusul va va invada corpul in 10 minute

Ministerul Sanatatii lanseaza un apel ca toate informatiile despre coronavirus sa fie preluate de pe site-uri oficiale, dupa ce in mediul online a circulat o falsa lista de masuri de prevenire a infectiei, cu titlul Notificare de urgenta a Ministerului Sanatatii. Printre recomandarile pentru prevenirea coronavirusului din aceasta falsa notificare apareau sa va mentineti gatul umed, nu lasati gatul sa se usuce nicio clipa si evitati mancarea prajita sau picanta. Falsa notificare a fost distribuita masiv in mediul online si pe retelele de socializare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )