Libnet.ro
UNICEF

05:15

inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova. Este vorba despre doi barbati, ambii in varsta de 68 de ani. Bilantul deceselor a ajuns la 21. continuă pe Adevărul

inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova

Inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova pe parcursul zilei de sambata, 4 aprilie. Este vorba despre doua femei din Chisinau, in varsta de 65 si, respectiv, 57 de ani. Toto sambata, si-a pierdut viata o tanara de 27 de ani din Tiraspol si un barbat de 79 de ani din Chisinau. Bilantul total al deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns la 12.

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a urcat la 14

Inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova. Este vorba despre un barbat de 41 de ani, care a decedat la Institutul de Medicina Urgenta, fiind internat in stare grava cu pneumonie bilaterala. De asemenea, barbatul suferea de hipertensiune, diabet zaharat de gradul doi si boala renala croniza. intr-un alt caz este vorba despre o femeie in varsta de 71 de ani, din Falesti. Pacienta suferea si de cardiopatie si infarct miocardic.

inca doua persoane infectate cu coronavirus au murit. Bilantul epidemiei in Romania a ajuns la 184 decese

Inca doua persoane infectate cu noul coronavirus au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre un barbat de 69 de ani din judetul Suceava si unul de 46 de ani din judetul Neamt. Cel.

inca sase persoane au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor in Romania urca la 168

Inca sase decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni seara, astfel ca bilantul urca la 168. in cazul unuia dintre pacienti, un barbat internat la spitalul Judetean Botosani, au fost recoltate probe pentru COVID la o zi de la deces, dupa ce in sectia in care era internat s-au confirmat cu coronavirus pacienti si cadre medicale.

Un tanar de 30 de ani din Chisinau a murit de COVID-19. Bilantul deceselor in Republica Moldova a ajuns la 19

Alte doua persoane au murit pe parcursul zilei de luni, 6 aprilie, de COVID-19. intr-un caz este vorba despre un tanar de 30 de ani, din Chisinau, care mai suferea si de diabet zaharat. Acesta a fost internat la spital deja fiind in stare grava. in alt caz este vorba despre un barbat in varsta de 70 de ani, din Stefan Voda. Pe langa infectia cu COVID-19, el suferea de hipertensiune si obezitate.

inca un medic din Republica Moldova a murit din cauza COVID-19

Inca un medic din Republica Moldova a murit dupa ce a fost infectat cu COVID-19. Este vorba despre medicul radiolog Valeriu Pripa, in varsta de 59 ani, care activa in cadrul clinicii private Repromed din Chisinau.

inca 8 persoane au murit in Romania infectate cu noul coronavirus. Bilantul urca la 141

Inca opt persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 141, informeaza Grupul de Comunicare Strategica. Conform celor mai recente date, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 430 de.

Republica Moldova duce lipsa de 5 mii de asistenti medicali

Republica Moldova se confrunta cu un deficit de peste cinci mii de asistenti medicali, conditionat de procesele migrationale, cat si de imbatranirea personalului medical. in jur de 17% din asistentii medicali si moase sunt de varsta pensionara, dar continua sa activeze, deoarece serviciile lor sunt solicitate de catre institutiile medicale si de catre populatie.

240 de medici au fost infectati cu COVID-19 in Republica Moldova

In Republica Moldova au fost raportate 240 de cazuri de infectie de COVID-19 in randul medicilor, din totalul de 872 de medici care au fost testati la noul coronavirus. Anuntul a fost facut duminica, 5 aprilie, de catre presedintele Igor Dodon.

Republica Moldova a ajuns la un bilant de 215 medici infectati cu COVID-19

Premierul Ion Chicu a anuntat ca in Republica Moldova, in total, 215 de lucratori medicali s-au infectat cu COVID-19, dintre care jumatate sunt in Stefan Voda si Soroca. Pe parcursul zilei de sambata, 4 aprilie, au fost inregistrate 46 de cazuri noi de contaminare cu coronavirus in randul medicilor Stefan Voda - 21 de cazuri, Soroca - 25).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )