Libnet.ro
UNICEF

05:00

inca doua persoane testate pozitiv pentru coronavirus in Romania: O fata de 15 ani din Timisoara si una de 16 ani din Hunedoara Bilantul a ajuns la 11

B1 B1,
inca doua persoane testate pozitiv pentru coronavirus in Romania: O fata de 15 ani din Timisoara si una de 16 ani din Hunedoara Bilantul a ajuns la 11

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alte doua persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al cazurilor deCOVID-19 depistate in tara noastra. continuă pe B1

Fata de 15 ani, testata pozitiv pentru coronavirus sambata, a avut 20 de contacti apropiati

Autoritatile au identificat 20 de contacti apropiati ai tinerei in varsta de 15 ani, ce a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus sambata. Urmare anchetei epidemiologice efectuate de catre Di.

21 de persoane de pe nava Grand Princess au fost testate pozitiv

21 de persoane de pe vasul de croaziera Grand Princess, acostat in largul coastei Californiei, au fost testate pozitiv cu coronavirus, a anuntat vicepresedintele Mike Pence, intr-un briefing la Casa Alba, conform Mediafax.

Premiera mondiala: o angajata ONU, contaminata cu coronavirus

O angajata ONU la Dakar face parte dintre cele patru persoane testate pozitiv pentru Covid-19 in Senegal, fiind primul caz in cadrul acestui organism inregistrat la nivel mondial.

Coronavirus in Romania. inca doua cazuri, descoperite sambata. Numarul infectiilor confirmate ajunge la 11

Autoritatile anunta ca au descoperit inca doua eleve infectate cu noul coronavirus, COVID-19, una din Timisoara si cealalta din Hunedoara.

Al saselea caz pozitiv de coronavirus in Romania. Un barbat de 71 de ani, din Suceava

Un nou caz pozitiv de coronavirus a fost inregistrat in Romania, fiind vorba despre a sasea persoana infectata cu acest nou virus gripal.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Marcel Vela, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Afacerilor Interne

ACTUALIZARE - Marcel Vela a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Afacerilor Interne din partea Comisiilor reunite pentru aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului. S-au inregistrat 17 voturi pentru, 5 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri.

inca doua fabrici de confectii isi inchid portile. Cine le detine

Inca doua fabrici de confectii, detinute de un om de afaceri roman, isi vor inchide portile, prima avand o vechime de peste 70 de ani, iar cea de-a doua 28 de ani.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Virgil Popescu, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei

ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Bogdan Aurescu, ministrul propus al Afacerilor Externe a primit aviz pozitiv pentru a treia oara consecutiv. in favoarea sa au votat 23 de parlamentari, iar 7 s-au exprimat impotriva.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Bogdan Aurescu, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Afacerilor Externe

ACTUALIZARE - Bogdan Aurescu, ministrul propus al Afacerilor Externe a primit aviz pozitiv pentru a treia oara consecutiv. in favoarea sa au votat 23 de parlamentari, iar 7 s-au exprimat impotriva. --- * ACTUALIZARE - Aviz negativ pentru ministrul desemnat al Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost exprimate 28 de voturi impotriva si 11 pentru.

Doua persoane care nu au respectat masura izolarii la domiciliu, amendate cu cate 10.000 de lei

Doua persoane din judetul Vrancea, care nu au respectat regulile privind izolarea la domiciliu dupa ce au venit din zone cu circulatie intensa a coronavirusului, au fost amendate cu cate 10. 000 de lei fiecare,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )