Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o DRAMA in muzica populara! SFARSIT DUREROS pentru MAREA CANTAREATA! Romania, in LACRIMI

B1 B1,
inca o DRAMA in muzica populara! SFARSIT DUREROS pentru MAREA CANTAREATA! Romania, in LACRIMI

Scandalul dintre marea cantareata Laura Lavric si sora ei, Ecaterina, este aproape de sfarsit! Nu mai putin de 100. 000 de euro solicita artista in instanta de la sora ei, dupa ce aceasta a. continuă pe B1

Sfarsit tragic pentru un tanar de 21 de ani. A murit agatat in gardul ghimpat al unui centru de recuperare din Satu Mare

Sfarsit tragic pentru un tanar de 21 de ani, internat intr-un centru pentru persoane cu handicap din Satu Mare. Acesta a fost gasit in soc hipotermic, agatat in gardul din sarma ghimpata ce imprejmuia.

Veste-soc in muzica populara romaneasca in aceasta seara: A facut infarct si a murit pe loc

O voce emblematica a Rucarului s-a stins pentru totdeauna. Viciu Nistor, artistul emblematic care a pus bazele cunoscutei formatii Nistor Band, s-a stins din viata luni 7 ianuarie. Viciu Nistor a murit la 63 de ani.

THERESA MAY: Teritoriu necunoscut pentru Marea Britanie daca se va respinge acordul pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a avertizat ca Marea Britanie se va afla in teritoriu necunoscut daca Parlamentul va respinge in aceasta luna acordul cu Uniunea Europeana pentru Brexit, in timp ce exista putine indicii ca a atras sprijinul parlamentarilor sceptici.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2741 seconds )