Libnet.ro
UNICEF

10:00

Inca o gafa a Vioricai Dancila, care vorbeste in mesajul de Ziua Imnului despre Campia Libertatii de la Alba-Iulia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inca o gafa a Vioricai Dancila, care vorbeste in mesajul de Ziua Imnului despre Campia Libertatii de la Alba-Iulia

O noua gafa a fost facuta azi de premierul Viorica Dancila, care, in mesajul de Ziua Imnului National, vorbeste de Campia Libertatii de la Alba-Iulia, potrivit HotNews . continuă pe Wall-Street Ro

nca o gafa a Vioricai Dancila, care vorbeste n mesajul de Ziua Imnului despreCmpia Libertatii de la Alba-Iulia

O noua gafa a fost facuta azi de premierul Viorica Dancila, care, in mesajul de Ziua Imnului National, vorbeste de Campia Libertatii de la Alba-Iulia.

UPDATE nca o gafa a Vioricai Dancila, care vorbeste n mesajul de Ziua Imnului despreCmpia Libertatii de la Alba-Iulia / Ulterior, textul de pe site-ul Guvernului a fost modificat

O noua gafa a fost facuta azi de premierul Viorica Dancila, care, in mesajul de Ziua Imnului National, vorbeste de Campia Libertatii de la Alba-Iulia. 32 Comunicatul de pe site-ul Guvernului a fost modificat, fiind scoase cuvintele Campia Libertatii.

Ponta, dupa gafa lui Dancila: Ar fi de ras daca n-ar fi de plans. Romania a iesit din aria de interes a marilor puteri

Gafele Vioricai Dancila s-au transformat dintr-un motiv de ras intr-unul de serioasa ingrijorare si asta pentru ca afecteaza serios imaginea Romaniei in lume. Premierul a declarat, miercuri, in.

S-a AFLAT ! Institutia surpriza la care lucreaza nora VIORICAI DANCILA! Asta da LOVITURA

Premierul Romaniei si fiul acesteia, nu sunt singurele perosane din familiecare lucraza la stat. Daca Victor Dancila se lauda cu o functie la Curtea de Conturi, mai exact la Autoritatea de Audit, sotia.

Barna, dupa ce Toader i-a respins pe cei patru candidati la sefia DNA: E foarte greu de gasit, in termen scurt, un profil de nivelul Vioricai Dancila

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, incearca sa treneze numirea procurorului-sef al DNA pana cand presedintele va promulga Legea 303/2004 privind statutul magistratilor, care spune ca are dreptul de a refuza propunerea o singura data, astfel incat si DNA sa devina un breloc la legatura de chei a lui Dragnea si Tariceanu.

VIDEO Gafa lui Dancila din Muntenegru a pus autoritatile pe jar

Intr-o lume ideala, doamna premier Viorica Dancila ar trebui sa stie numele capitalelor pe care le viziteaza. Din pacate, in cadrul vizitei in Muntenegru, a spus ca se bucura ca a ajuns la Pristina. Aceasta din urma este capitala Kosovo. Din punct de vedere realist, este aproape imposibil ca Viorica Dancila sa mai uimeasca vreun [].

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )