Libnet.ro
UNICEF

05:01

Inca un jucator de tenis depistat pozitiv cu noul coronavirus

Online Sport Online Sport,
Inca un jucator de tenis depistat pozitiv cu noul coronavirus

Sarbul Viktor Troicki are coronavirus dupa ce a participat la Adria Tour, competitia organizata de Novak Djokovic in Balcani. continuă pe Online Sport

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, depistat pozitiv cu coronavirus

Toto Dumitrescu, fiul luiIlie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv cuCOVID-19si se afla internat la spitalul bucurestean Matei Bals de cateva zile.

Novak Djokovic, depistat pozitiv cu coronavirus. Liderul mondial al tenisului a spus recent ca refuza vaccinarea

Novak Djokovic, lider mondial in tenisul masculin, a anuntat astazi ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Tenismenul de 33 de ani a precizat ca nu a avut simptome.

Angajati din cadrul Ambasadelor Romaniei la Minsk si New Delhi, testati pozitiv cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, luni seara, ca inca un angajat al Ambasadei Romaniei la Minsk a fost confirmat cu coronavirus, testele pentru restul personalului fiind negative. De asemenea, a fost confirmat cu coronavirus un angajat al Ambasadei Romaniei in India.

Borna Coric, depistat pozitiv cu Covid-19: El a participat la Adria Tour alaturi de Grigor Dimitrov

Borna Coric a anuntat pe contul personal de Instagram ca a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Jucatorul croat a participat la Adria Tour, competitie la care a luat parte un alt sportiv infectat cu noul coronavirus: Grigor Dimitrov.

Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ar fi luat virusul de la Marcel Pavel in timpul filmarilor de la Antena 1

Toto Dumitrescu, in varsta de 22 de ani, este infectat cu noul coronavirus. Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu este internat la spitalul Matei Bals de cateva zile. Acesta ar fi luat virusul de la Marcel Pavel in timpul filmarilor din cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1, relateaza Digisport.

Grigor Dimitrov, testat pozitiv pentru coronavirus Cu ce jucatori a intrat in contact bulgarul

Grigor Dimitrov, locul 19 ATP, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, potrivit unui anunt facut de acesta pe Instagram. Bulgarul a facut testul dupa ce s-a simtit rau in timpul meciului cu Borna Coric la Adria Tour, competitie disputata in Croatia).

Primaria Constanta suspenda activitatea cu publicul la sediu, dupa ce mai multi angajati au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus

Mai multi functionari publici din Primaria Constanta au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, astfel ca la sediu activitatea cu publicul a fost restrictionata total, anunta reprezentantii.

Actrita Adriana Trandafir este infectata cu noul coronavirus

Adriana Trandafir este infectata cu noul coronavirus, potrivit colegului sau, actorul Ion Haiduc, care a precizat, pe Facebook, faptul ca actrita este internata la Institutul Matei Bals din Capitala, potrivit Mediafax. Tot la INMB este internat si Marcel Pavel, precum si soprana Ozana Barabancea. Cu totii s-au imbolnavit pe platourile de filmare ale unei emisiuni de televiziune.

Tot mai multi pacienti COVID, la Terapie Intensiva. 214 cazuri de infectari cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total: 24.505 de imbolnaviri

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 24. 505 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 214 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 539 de decese, iar 17. 187 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 200.

41 de mascati de la Sectia 21 se afla in izolare dupa ce doi colegi ai acestora au fost confirmati cu noul coronavirus

Cinci politisti din cadrul Sectiei 21 din Bucuresti au fost pusi in izolare dupa ce un coleg al acestora a fost confirmat cu noul coronavirus. in plus, alti 36 de politisti de la nivelul structurii Actiuni Speciale se afla si ei in izolare dupa ce un coleg al acestora a fost confirmat cu Covid-19.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )