Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o lovitura pentru casa regala Britanica: Nepotul Reginei Elisabeta divorteaza

Hotnews Hotnews,
 inca o lovitura pentru casa regala Britanica: Nepotul Reginei Elisabeta divorteaza

Contele de Snowdon, nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, divorteaza dupa 26 de ani de casnicie, transmite Reuters. Contele, David Armstrong-Jones, al 21-lea in linia de succesiune la tron, are doi copii mari cu sotia sa, Serena. continuă pe Hotnews

Ce job si-a gasit Meghan Markle dupa separarea de Casa Regala. Uluitor ce salariu mic incaseaza

Meghan Markle si Printul Harry trec printr-o perioada de tranzitie dupa ce au decis sa se retraga din indatoririle regale ca membri superiori ai familiei regale britanice. Un alt vis indeplinit este reprezentat de atingerea independentei financiare, care acum pare sa fie pe nisipuri miscatoare. Si daca in cazul lui Harry ofertele curg, nefiind inca .

Divort la Casa Regala! Ce s-a aflat dupa ce Harry si Meghan Markle s-au mutat in Canada

Iubirea sta departe de Casa Regala. Dupa ce Harry si Meghan Markle s-au separat de indatoririle regale si s-au mutat in Canada, s-a aflat ca, anul trecut, doi membri ai familiei regale au divortat. Tara bogatiei resurselor naturale a fost solutia si pentru o parte din ceea ce era candva familia lor. Ce s-a aflat .

Ce suferinte a indurat Printesa Diana de la Casa Regala. Fierbea de furie cand primea astfel de mesaje

Diana, Printesa de Wales, a fost prima sotie a lui Charles, Print de Wales, mostenitorul tronului Regatului Unit. Devenind figura publica de la anuntul logodnei sale cu Charles, Diana a ramas in centrul atentiei aproape constante a privirii cercetatoare a presei din Marea Britanie si din intreaga lumea atat in timpul casniciei, cat si dupa .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )