Libnet.ro
UNICEF

14:30

inca o lovitura pentru DNA! Fostul sef de la Rutiera, achitat

Antena3 Antena3,
inca o lovitura pentru DNA! Fostul sef de la Rutiera, achitat

O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Fostul sef al Politiei Rutiere a fost achitat pe fond intr-un dosar in care era acuzat pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi primit produsele alimentare de la. continuă pe Antena3

Lovitura CUMPLITA pentru DNA! Fost sef al Politiei Rutiere, achitat in dosarul de luare de mita

Lovitura momentului pentru DNA! Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a fost achitat de Tribunalul Bucuresti in dosarul in care a fost acuzat ca a primit un miel, doi curcani si cinci pastravi de la un.

Lucian Dinita, fostul sef al Politiei Rutiere, achitat de Tribunalul Bucuresti intr-un dosar de luare de mita. Decizia nu este definitiva

Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a fost achitat de Tribunalul Bucuresti in dosarul in care a fost acuzat ca a primit un miel, doi curcani si 5 kg de pastrav de la un om de afaceri, pentru ca acesta sa poata obtine dupa 30 de zile permisul de conducere. Decizia instantei nu este definitva, ea putand fi atacata in apel.

Lovitura pentru Sebastian Ghita! Se cere pedeapsa cu executare pentru fostul deputat

Procurorii DNA au cerut luni, la Instanta suprema, condamnarea fostului deputat Sebastian Ghita la inchisoare cu executare, in dosarul in care acesta este judecat alaturi de fosti sefi din politie si.

Traian Basescu il contrazice pe fostul sef CCR: Suspendarea premierului Dancila nu duce la o schimbare a guvernului (VIDEO)

Traian Basescu nu este de acord cu ideea lansata de fostul presedinte al Curtii Contitutionale, Augustin Zegrean, care a afirmat ca suspendarea premierului Dancila in urma plangerii penale va fi defapt o.

Schimbare majora pentru toti soferii: Politia Rutiera face verificari la sange

Incepand de duminica, 20 mai, intra in vigoare una din cele mai importante schimbari in legislatia rutiera. Soferii care vor fi surprinsi in trafic cu Inspectia Tehnica Periodica ITP) expirata vor fi.

Lovitura pentru Sebastian Ghita! Actele de extradare au ajuns pe masa judecatorilor sarbi

Actele pentru extradarea lui Sebastian Ghita au ajuns pe masa judecatorilor sarbi. Magistratii de la inalta Curte din Serbia urmeaza sa analizeze documentele si sa se pronunte, informeaza Antena.

Lovitura pentru Ungaria: Statutul de DEMOCRATIE SIGURA, pus la indoiala de Canada, dupa ce o activista a primit azil politic

Viktoria Mohacsi, fosta europarlamentara din Ungaria si militanta pentru drepturile romilor, a primit azil politic in Canada, informeaza romea. cz. Mohacsi a plecat din Ungaria dupa ce a fost amenintata cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )