Libnet.ro
UNICEF

08:30

inca o lovitura pentru fumatori. A fost promulgata legea care prevede interzicerea comercializarii tagarilor cu arome

România Liberă România Liberă,
inca o lovitura pentru fumatori. A fost promulgata legea care prevede interzicerea comercializarii tagarilor cu arome

Comercializarea tagarilor si a tutunului rulat cu arome va fi interzisa, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea care transpune Directiva 2014/40/UE. continuă pe România Liberă

Legea care permite Ministerului Sanatatii sa acorde stimulente financiare lunare a fost promulgata

Legea care permite Ministerului Sanatatii sa acorde stimulente financiare lunare a fost promulgata miercuri de catre presedintele Klaus Iohannis, informeaza Stiri pe surse. Administratia Prezidentiala a.

Legea care interzice comercializarea tigarilor cu arome a fost promulgata de catre presedintele Iohannis. Acestea dispar de pe piata in 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea care interzice comercializarea tigarilor cu arome, anunta Administratia Prezidentiala. Astfel, la 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial,.

Cartel Alfa solicita presedintelui Iohannis sa nu promulge legea care elimina taxa radio-tv

Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa solicita presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea care elimina taxa radio-tv, precizand ca un astfel de act normativ ar transforma presa publica in instrumente de partid si de stat, potrivit unui comunicat al confederatiei, remis redactiei.

Legea care interzice comercializarea tigarilor cu arome, promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea conditiilor pentru fabricarea, prezentarea si vanzarea produselor din tutun si a produselor conexe si de modificare a Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, informeaza Administratia Prezidentiala.

Doua cazuri de condamnari penale pentru plagiat: Profesorul din Galati care a plagiat o carte despre cum sa nu plagiezi si scriitorul care si-a insusit o traducere din Tolstoi

In Romania exista doar doua cazuri de condamnari penale pentru infractiunea de plagiat, desi cazurile sunt mult mai numeroase. Aceste doua cazuri sunt cel al lui Gheorghe Stanca, care si-a.

Transport gratuit pentru tinerii din Republica Moldova care vor vota in sectii din Romania

Elevii si studentii moldoveni, cu varsta de peste 18 ani, aflati in tara noastra si care isi vor exercita dreptul de vot la alegerile din Republica Moldova in sectii electorale deschise pe teritoriul Romaniei, beneficiaza de bilet de tren dus-intors gratuit, potrivit unei Ordonante de Urgenta adoptate de guvern in sedinta de astazi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )