Libnet.ro
UNICEF

08:15

inca un medic fals in Romania. Politistii au retinut o persoana banuita ca practica profesia de stomatolog fara drept, in Baia Mare

B1 B1,
inca un medic fals in Romania. Politistii au retinut o persoana banuita ca practica profesia de stomatolog fara drept, in Baia Mare

O persoana banuita de practicarea profesiei de stomatolog fara drept a fost retinuta de politisti, in urma unei perchezitii in municipiului Baia Mare, transmite Agerpres. Politistii Serviciului de. continuă pe B1

inca un medic fals in Romania. Pot face reteta pe cate luni doriti

Sistemul medical din Romania e zguduit de un nou scandal. inca un medic fals se alatura galeriei din care mai fac parte celebrul Mateo Politi, dar si o femeie angajata la Spitalul Ilfov pe post de medic ginecolog, desi avea o diploma falsa.

inca un medic fals in Romania. Trebuie un doctor inlocuitor, pe care nu-l putem gasi

Un barbat din Predeal, programator IT, consulta pacienti si le prescrie medicamente, fara sa fi trecut nici macar o ora pe la Facultatea de Medicina. Sotia lui Marius Hirseanu este oficial medic de.

inca un medic fals. Un barbat consulta pacienti cand sotia sa, medic de familie, nu vine la cabinet

Un medic fals consulta pacienti la Predeal, la cabinetuls sotiei sale, medic de familie. Cazul a fost descoperit de Digi 24.

Inca un medic fals a fost descoperit in Romania. Barbatul este de fapt un programator IT

Sistemul medical din Romania e zguduit de un nou scandal. O echipa Digi24 a descoperit la Predeal un programator IT care consulta pacienti, le prescrie medicamente, fara sa fi trecut nici macar o ora pe la Facultatea de Medicina.

Un nou caz de medic fals in Romania: Un programator IT din Predeal consulta pacienti si prescria medicamente

Sistemul medical ofera un nou caz halucinant in care persoane fara nicio pregatire de specialitate se comporta de parca ar fi medici. Digi24 a descoperit in Predeal un programator IT care care consulta.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )