Libnet.ro
UNICEF

06:00

inca un medic infectat cu noul coronavirus a murit. Lucra la clinica de hematologie din Mures

Antena3 Antena3,
inca un medic infectat cu noul coronavirus a murit. Lucra la clinica de hematologie din Mures

A murit medicul din Mures, care era infectat cu noul coronavirus si pentru care fusese adusa plasma cu elicopterul, intr-o incercare disperata de a i se salva viata. continuă pe Antena3

Record negativ in epidemia de COVID-19. cel mai mare numar de morti in 24 de ore: 60 de pacienti au murit. Cati sunt la Terapie Intensiva

Un numar de 1. 053 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, totalul cazurilor Covid-19 ajungand, in Romania, la 88. De asemenea, 60 de pacienti au murit in ultima zi, totalul deceselor fiind de 3. in acest moment, 522 pacienti sunt internati la ATI, potrivit Grupului de Comunicare Strategica GCS). in ultimele 24 de ore au fost efectuate 22. 320 de teste.

Angajati ai Ambasadei Romaniei la Londra si Centralei MAE, depistati pozitiv cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca un angajat cu functie de executie din cadrul Centralei MAE si un angajat al Ambasadei Romaniei la Londra au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus.

ALEXANDRU RAFILA: Parintii sa-si incurajeze copiii sa mearga la scoala, imbolnavirile cu noul coronavirus vor continua ani multi

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat astazi ca ii incurajeaza pe parinti sa ii trimita pe copii la scoala, la cursuri fata in fata. Indiferent cum va fi situatia epidemiologica in septembrie, octombrie, noiembrie, aceasta epidemie va continua. imbolnavirile cu noul coronavirus vor continua ani multi de-acum incolo si va trebui sa invatam sa traim in aceasta situatie, a afirmat pentru Digi 24 reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), scrie Edupedu.

Primaria Capitalei va acorda 500 de vouchere in valoare de 4.800 de leibeneficiar persoanelor care s-au vindecat de noul coronavirus si doneaza plasma

Primaria Capitalei a lansat marti proiectul Doneaza plasma, salveaza viata prin care va acorda un sprijin financiar in valoare de 4. 800 de leibeneficiar, sub forma unui pachet de vouchere, persoanelor care s-au vindecat de noul coronavirus. Proiectul este bugetat pentru 500 de donatori, iar vocherele pot fi utilizate pentru achizitionarea de servicii medicale si medicamente, precum si de alimente.

Spania a inregistrat incepand de vineri peste 23.000 de cazuri de infectii cu noul coronavirus

Spania a inregistrat peste 23. 000 de cazuri de infectii cu noul coronavirus, incepand de vineri, a declarat luni seful autoritatii pentru urgente medicale, Fernando Simon, sugerand ca rata de infectare a scazut usor de la un maxim atins pe 21 august.

755 de noi imbolnaviri si 43 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. Record de pacienti la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 87. 540de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 755de noi imbolnaviri din 6. 943de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 3. 621 dedecese, din care 43 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 506.

Lucratori medicali si activisti din Hong Kong cer boicotarea testarii in masa pentru noul coronavirus

Un sindicat pro-democratie al lucratorilor medicali si mai multi activisti din Hong Kong au facut apel duminica pentru boicotarea planului guvernului referitor la testarea in masa pentru noul coronavirus, la care urmeaza sa participe si personal medical din China continentala, relateaza Reuters, conform news. ro.

Medicii si activistii din Hong Kong cer boicotarea testarii in masa pentru noul coronavirus

Un sindicat pro-democratie al lucratorilor medicali si mai multi activisti din Hong Kong au facut apel duminica pentru boicotarea planului guvernului referitor la testarea in masa pentru noul coronavirus, la care urmeaza sa participe si personal medical din China continentala, relateaza Reuters, conform news. ro.

A murit un fost sef PDL. Tragedie in politica. Era infectat cu coronavirus si a facut un infarct

Jan Vraciu, fost subprefect de Vrancea si fost senator PDL in legislatura 2004 2008, a murit. Conform unor surse citate de Monitorul de Vrancea, acesta fusese infectat cu COVID-19 si se afla in perioada de recuperare. Un fost sef PDL a murit. A suferit un infarct dupa ce se recupera in urma infectarii cu .

Medic: Romania ar putea avea peste 2.000 de infectari pe zi cu noul coronavirus. Trei factori care ar putea duce la acest scenariu

Medicul Cristian Oancea apreciaza ca inceperea scolilor, revenirea romanilor la serviciu si alegerile vor fi factorii care ar putea aduce peste 2. 000 de infectari pe zi in urmatoarele doua luni. Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara spune ca indicele de transmitere a noului coronavirus ar putea fi mai mare decat cel calculat de specialisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )