Libnet.ro
UNICEF

15:00

inca un membru PSD da semne de razvratire. Sa luam masurile pentru redresare

B1 B1,
inca un membru PSD da semne de razvratire. Sa luam masurile pentru redresare

Rezultatele obtinute de PSD la nivel national reprezinta unul dintre cele mai grele momente ale partidului, a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, considerat unul dintre baronii locali ai partidului, citat de . continuă pe B1

Medic amenintat de un primar PSD: Mi-a cerut adeverinte pentru urna mobila. Pe lista erau morti, debili mintal si persoane deplasabile!

Un medic din comuna Botosesti Paia din judetul Dolj a facut public faptul ca primarul PSD al localitatii a incercat sa faca presiuni asupra sa pentru a elibera adeverintele necesare votului cu urna mobila. Pe lista edilului erau morti, debili mintal care nu au dreptul de vot), dar si persoane deplasabile. Atunci cand medicul a [] .

PSD a pierdut alegerile pana si in PROPRIUL bazin electoral: judetul Vaslui. Dumitru Buzatu: Sa luam masurile pentru redresare

Rezultatele obtinute de PSD la nivel national reprezinta unul dintre cele mai grele momente ale partidului, a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, considerat unul dintre baronii locali ai partidului, citat de .

CTP, dezlantuit: PSD intra in panica. () alegeri pentru iesirea PSD din Palatul Victoria

Liviu Dragnea s-a prezentat, pana la urma, la vot. A ales chiar sa voteze si pentru referendum. in lumina ultimelor evenimente, printre care si-o prezenta covarsitoare la urne, Cristian Tudor Popescu a venit cu cateva impresii. CTP sustine in editorialul sau ca nu e nimic de asteptat de la PSD. E un partid care nu [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )