Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o modificare: Cati spectatori vor avea pana la urma voie in complexul de la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 inca o modificare: Cati spectatori vor avea pana la urma voie in complexul de la Roland Garros

Autoritatile franceze au redus de la 5. 000 la 1. 000 numarul maxim de spectatori autorizati sa asiste zilnic la meciurile din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Profetia teribila a lui Raed Arafat. Ce urmari vor avea alegerile locale asupra pandemiei de COVID-19

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a vorbit in cursul serii de marti despre perioada grea cu care s-a confruntat, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a dezvaluit momentele dificile pe care trebuie sa le gestioneze, mai ales atunci cand este aspru criticat pentru deciziile luate spre binele cetatenilor. Printre altele, seful DSU a .

OMER TETIK, DIRECTOR GENERAL BANCA TRANSILVANIA: Investitorii vor avea acces la o piata cu o reputatie mai buna

Actionarii Bancii Transilvania TLV) si investitorii in general vor avea, ca urmare a promovarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) la statutul de piata emergenta secundara, acces la o piata mult mai reputabila, a spus Omer Tetik, directorul general al TLV. Acesta a mai afirmat ca actionarii TLV vor avea in Banca Transilvania un emitent mult mai vizibil, o vizibilitate care responsabilizeaza societatea, dar si ca emitentul este onorat ca este una din companiile care au calificat Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )