Libnet.ro
UNICEF

07:15

inca un nume important de la CFR Cluj infectat cu coronavirus - Totalul a ajuns la 12

Hotnews Hotnews,
 inca un nume important de la CFR Cluj infectat cu coronavirus - Totalul a ajuns la 12

Continua vestile proaste pentru CFR Cluj, campioana Romaniei descoperind un nou jucator infectat cu noul coronavirus. Totalul celor depistati pozitiv la Covid-19 a ajuns la 12. continuă pe Hotnews

Jucator infectat cu coronavirus la CFR Cluj! Meciul cu FCSB din aceasta seara a fost amanat

Un jucator de fotbal de la CFR Cluj a fost confirmat cu coronavirus, motiv pentru care meciul cu FCSB a fost amanat. Partida urma sa aiba loc in aceasta seara de la ora 21.

Inca un jucator depistat cu coronavirus la CFR Cluj

Numarul persoanelor infestate cu noul virus gripal la CFR Cluj ajunge la 12.

Liga 1: inca cinci cazuri de infectari cu COVID-19 la CFR Cluj. Despre cine este vorba

Dupa ce, in weekend, jucatorul echipei de fotbal CFR Cluj, Adrian Paun, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, alte cinci persoane din cadrul echipei de Liga 1 au fost depistate cu SARS-CoV-2. Mai.

Partida FCSB CFR Cluj a fost amanata! Un jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Dupa ce Dinamo a ajuns la nu mai putin de 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus, problemele se muta in play-off. Partida dintre FCSB CFR Cluj, care era programata astazi, de la ora 21:00, a fost amanata. Anuntul a fost facut ce Digi Sport, una dintre televiziunile care detin drepturile TV. Un jucator .

CORONAVIRUS |Jucator de la CFR Cluj, testat pozitiv cu COVID-19. Meciul cu FCSB de sambata seara, amanat

Un fotbalist de la CFR Cluj a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in aceste conditii, mediul cu FCSB, programat pentru sambata seara, nu va mai avea loc, urmand a fi reprogramata,.

Loviti din plin de coronavirus: Alte cinci cazuri pozitive in lotul campioanei CFR Cluj - Pe cine nu se mai poate baza Dan Petrescu

Din pacate pentru CFR Cluj, cazul lui Adrian Paun nu a fost unul singular, alte cinci persoane din cadrul gruparii de Liga 1 fiind depistate pozitiv la Covid-19.

CORONAVIRUS |CFR Cluj, dupa infectarea lui Alexandru Paun: Am facut tot posibilul omenesc sa evitam infectarea cu Covid-19

Conducerea clubului CFR Cluj a declarat, duminica, intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al echipei, dupa ce jucatorul Adrian Paun a fost testat pozitiv, ca a facut tot ce s-a putut pentru a se.

DigiSport: Dupa Dinamo, si CFR Cluj e decimata de COVID-19! 10 cazuri si la ardeleni

Asa cum se asteptau, cei de la CFR Cluj inregistreaza mai multe cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus. Desi conducerea campioanei pastreaza misterul in jurul acestui caz, s-a aflat, pe surse, ca alti patru jucatori.

Liga 1: Meciul FCSB vs CFR Cluj a fost amanat dupa un caz de Covid-19 la clujeni

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a anuntat, sambata, ca meciul FCSB CFR Cluj a fost amanat din cauza unui caz de coronavirus la echipa oaspete.

Emanuel Ungureanu: inca 7 angajati ai Primariei Cluj, infectati cu coronavirus. Primul caz a fost confirmat acum o saptamana, dar DSP a refuzat sa testeze angajatii

Inca 7 angajati ai Primariei Cluj au fost confirmati cu infectie cu coronavirus, la o saptamana dupa ce in institutie a fost confirmat un prim caz, dar Directia de Sanatate Publica din Cluj a refuzat sa testeze ceilalti angajati, anunta deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )