Libnet.ro
UNICEF

18:00

inca un pacient dintre cei transferati de la Institutul Matei Bals in urma incendiului a decedat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inca un pacient dintre cei transferati de la Institutul Matei Bals in urma incendiului a decedat

Ministerul Sanatatii anunta ca inca un pacient dintre cei transferati de la Institutul Matei Bals n urma incendiului a decedat. Este vorba despre un barbat de 65 de ani, cu forma severa de coronavirus si boli asociate. continuă pe Ziarul Bursa

inca un pacient transferat dupa incendiul de la Institutul Matei Bals a murit. Bilantul urca la 18 decese

Inca un pacient transferat dupa incendiul de la Institutul Matei Bals a murit astazi. Este vorba despre un barbat in varsta de 68 de ani, transferat dupa incendiu la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon din Bucuresti. Barbatul fusese diagnosticat cu o forma severa de infectie cu SARS Cov-2 si prezenta afectiuni asociate.

inca un pacient transferat in urma incendiului de la Institutul Matei Bals a murit

Inca un pacient cu COVID-19 transferat in urma incendiului de la Institutul Matei Bals a murit la Spitalul Victor Babes. Numarul pacientilor care au fost internati in pavilionul in care s-a produs incendiul si care au decedat se ridica astfel la 16.

UPDATE inca doi pacienti transferati dupa incendiul de la Institutul Matei Bals au murit. Bilantul urca la 20 de decese

Inca doi pacienti transferati dupa incendiul de la Institutul Matei Bals au murit astazi. Este vorba despre un barbat in varsta de 65 de ani, transferat dupa incendiu la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, si un barbat in varsta de 91 de ani, transferat dupa incendiu la Spitalul Militar Central din Capitala. Ambii pacienti fusesera diagnosticati cu o forma severa SARS Cov-2 si prezentau afectiuni asociate.

inca un pacient care se afla in pavilionul de la Institutul Matei Bals afectat de incendiu a murit

Inca un pacient care se afla in pavilionul de la Institutul Matei Bals afectat de incendiul din 29 ianuarie si care a fost transferat ulterior la Spitalul Sf. Pantelimon a murit. Este vorba de un barbat de 68 de ani, cu o forma severa de COVID-19 si afectiuni asociate.

inca un pacient care se afla in pavilionul de la Institutul Matei Bals afectat de incendiu a decedat. Bilantul a ajuns la 18 morti

Inca un pacient care se afla in pavilionul de la Institutul Matei Bals afectat de incendiul din 29 ianuarie si care a fost transferat ulterior la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitala a murit. Este vorba de un barbat de 68 de ani, cu o forma severa de COVID-19 si afectiuni asociate.

Starea pacientilor transferati dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: 4 sunt in continuare in stare grava

20 de pacienti transferati la alte spitale dupa incendiul produs in dimineata zilei de 29 ianuarie la Institutul Matei Bals sunt in continuare internati, iar alti 7 sunt tratati in alte pavilioane de la Matei Bals, fiind transferati din pavilionul nr. 5, afectat de incendiu. 4 dintre pacientii transferati sunt in continuare in stare grava.

Incendiul de la Institutul Matei Bals - inca un pacient cu COVID-19 transferat din pavilionul care a luat foc a decedat. Bilantul a ajuns la 15 morti

Inca un pacient cu COVID-19 transferat din pavilionul de la Institutul Matei Bals afectat de incendiul de acum zece zile a decedat, a anuntat luni Ministerul Sanatatii.

A murit cel de-al 18-lea pacient surprins in incendiul de la Institutul Matei Bals

Ministerul Sanatatii a anuntat, miercuri, decesul celui de-al 18-lea pacient dintre cei care erau in.

inca un pacient transferat in urma incendiului de la Institutul Matei Bals a murit. Bilantul a ajuns la 18

Inca un pacient care se afla in pavilionul de la Institutul Matei Bals afectat de incendiu a murit.

A murit inca un pacient care fusese internat la Matei Bals in pavilionul afectat de incendiu

Un alt pacient care fusese internat la Institutul Matei Bals in pavilionul afectat de incendiu a murit, numarul total al celor decedati ajungand la 15.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )