Libnet.ro
UNICEF

09:45

inca un parlamentar pleaca din PSD: Cine a facut anuntul oficial (FOTO)

B1 B1,
inca un parlamentar pleaca din PSD: Cine a facut anuntul oficial (FOTO)

Inca un parlamentar paraseste PSD. Este vorba despre deputatul Alexandru-Ioan Andrei care nu va mai face parte din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi pleaca din tara

Laura Codruta Kovesi pleaca din tara, vineri, la scurt timp dupa ce a fost audiata la Parchetul General. Kovesi pleaca la Bruxelles cu unBlue Air, la ora16.

inca un deputat PSD paraseste partidul. Anuntul a fost facut de Eugen Nicolicea

Deputatul Alexandru-Ioan Andrei paraseste grupul parlamentar al PSD. El a precizat ca, incepand de luni, nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor. Plecarea acestuia a fost.

PSD cauta ministri. Anuntul facut de un vicepresedinte al partidului

Vicepresedintele PSD Doina Pana a declarat, duminica, la Antena3, referitor la noile propuneri pentru conducerea ministerelor Transporturilor si Dezvoltarii, ca PSD este un partid cu o baza de resursa umana.

Anca Serea si Adi Sina, din nou parinti. Tocmai au facut anuntul

Cuplul Brangelina made in Romania, din nou parinti. Anca Serea se pregatesc sa devina din nou parinti. Frumoasa bruneta a declarat isi mai doreste doi copii, inca mai am fantezii cu Adi. Spre.

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate persoane din peisajul romanesc de televiziune. Chiar si asa, vedeta implicata si in proiecte de radio si print a vorbit recent despre a renunta la.

Presedintele Trump a facut anuntul mult asteptat: Declara zidul dintre SUA si Mexic o urgenta nationala

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, vineri, ca va declara constructia zidului de la granita cu Mexic drept o urgenta nationala, ocolind astfel Congresul din procedura de obtinere a finantarii, po.

AD Pharma va avea un nou CEO. Dupa 10 ani in conducere, Robert Popescu pleaca din companie

In urma integrarii AD Pharma in Dr. Max Group, Robert Popescu, CEO-ul AD Pharma, va pleca din companie cu efect imediat. Pana la momentul in care un nou CEO va fi numit, Leonardo Ferrandino presedinte si CEO Dr. Max va conduce cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )