Libnet.ro
UNICEF

12:15

inca un parlamentar a plecat de langa Elena Udrea pentru a se alatura lui Gabriel Oprea

Adevărul Adevărul,
inca un parlamentar a plecat de langa Elena Udrea pentru a se alatura lui Gabriel Oprea

Deputatul Valerian Vreme, urmarit penal in dosarul Microsoft, a devenit membru UNPR si va activa in grupul parlamentar PSD de la Camera Deputatilor. UNPR continua sa racoleze parlamentari, in luna noiembrie fiind cooptat in acest partid si senatorul Ciprian Rogojanu Cici de la Sistem), fost membru PMP. continuă pe Adevărul

Elena Udrea: Cel mai probabil nu voi candida la presedintia PMP la Congresul din 8 februarie

Elena Udrea a anuntat luni ca cel mai probabil nu va candida din nou la functia de presedinte al PMP la viitorul Congresul din 8 februarie. Udrea a mai spus, luni, ca s-a decis devansarea datei Congresului PMP din 21 martie pentru 8 februarie.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP, la Congresul din 8 februarie

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. Elena Udrea a anuntat ca PMP a decis sa devanse.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP, la Congresul din 8 februarie (VIDEO)

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. Elena Udrea a anuntat ca PMP a decis sa devanse.

Elena Udrea: PMP ii ramane loial lui Basescu, biroul sta in continuare pregatit. Cel mai probabil nu voi candida la functia de presedinte

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a declarat, luni, ca, cel mai probabil, nu va mai candida la functia de presedinte al formatiunii, la congresul partidului, din luna februarie. Fostul presedinte Traian Basescu este in masura sa spuna cand si cum va decide sa se reimplice in politica, dar PMP ii ramane loial, iar biroul sta in continuare pregatit.

Elena Udrea: Cel mai probabil NU voi candida la functia de presedinte PMP, la congresul din februarie

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat luni ca, cel mai probabil, nu va mai candida la functia de presedinte al formatiunii, la congresul partidului, din luna februarie, informeaza Mediafax.

Elena Udrea: Cel mai probabil nu voi candida la functia de presedinte, la congresul din februarie

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a declarat, luni, ca, cel mai probabil, nu va mai candida la functia de presedinte al formatiunii, la congresul partidului, din luna februarie.

Sinteza Zilei: Alina Bica, Elena Udrea si relatiile din DIICOT

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea, a prezentat, in editia de duminica o ancheta exploziva cu nume grele, precum Alina Bica si Elena Udrea si relatiile acestora din DIICOT. Cat de.

Elena Udrea, despre implicarea ei in Microsoft: imprumut al sotului, netrecut in declaratia de avere

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, vineri, referitor la faptul ca numele sau apare in dosarul Microsoft, ca este posibil sa fie o neconcordanta in declaratia de avere din 2009.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )