Libnet.ro
UNICEF

13:00

inca patru decese provocate de infectia cu noul coronavirus in Romania. Numarul mortilor a ajuns la 1124

Adevărul Adevărul,
inca patru decese provocate de infectia cu noul coronavirus in Romania. Numarul mortilor a ajuns la 1124

Grupul de Comunicare Strategica a transmis ca inca patru romani au murit dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

Infectia cu noul coronavirus, un pericol si mai mare pentru pacientii cu boli de inima! Iata ce spune medicul cardiolog Catalin Usurelu

Medicul cardiolog Catalin Usurelu se numara printre cele aproape 100 de cadre medicale care s-au alaturat pro-bono campaniei Nu uitam de ceilalti, initiata prin programul Medici pentru Romania. in interviul acordat pentru Adevarul, medicul detaliaza modul in care se desfasoara acum consultatile prin telemedicina si puncteaza riscurile majore pe care o eventuala imbolnavire de Covid-19 le ridica in cazul persoanelor cardiace.

inca doua decese provocate de COVID-19 in R.Moldova

Un barbat de 69 ani din Chisinau si o femeie de 79 ani din Stefan Voda au murit dupa ce au fost contaminati cu COVID-19.

Sarcina si infectia cu noul coronavirus. Recomandarile ginecologilor

Asistent dr. Andreea Veliscu Carp si Mihaela Braga, medic rezident Obstetrica-Ginecologie la Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Prof. Dr. Panait Sarbu din Bucuresti, vorbesc in cadrul campaniei Asuma-ti sa fii sanatos despre ce informatii se cunosc pana acum referitoare la gravide si infectia cu SARS-CoV-2.

CORONAVIRUS |inca patru romani cu COVID-19 au decedat. Bilantul victimelor, la nivel national, a ajuns a 1074

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca patru romani infectati cu noul coronavirus au decedat. Este vorba despre doua femei si doi barbati, cu varste cuprinse intre 48 si 63 de ani. Astfel,.

Patru noi decese provocate de coronavirus. Bilantul ajunge la 1.124 de morti in Romania

Patru noi decese au fost inregistrate in Romania, din cauza COVID-19. E vorba despre doua persoane din judetul Neamt, una din Vrancea si alta din Bucuresti. Bilantul ajunge la 1. 124 de morti.

inca 202 cazuri de COVID-19 si alte patru decese, inregistrate in R. Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 6. 340, dupa ce marti, 19 mai, au fost confirmate alte 202 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, in urma procesarii a 1. 288 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, patru pacienti au pierdut lupta cu COVID-19.

CORONAVIRUS |Romania a depasit pragul de 1.100 de victime. Noi decese in randul pacientilor cu COVID-19

UPDATE, 17 mai, ora 21. 00 - Grupul de Comunicare Strategica anunta inca trei decese ale unor romani infectati cu noul coronavirus. Astfel, in total, la nivel national, bilantul victimelor a ajuns la.

inca trei decese cauzate de coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 1.107

Inca trei decese cauzate de coronavirus au fost anuntate duminica seara, fiind vorba despre doua femei si un barbat. Bilantul a ajuns la 1.

Romania trece pragul de 17.000 de cazuri de infectari cu noul coronavirus. 165 de cazuri noi au fost confirmate in ultimele 24 de ore

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 17. 036 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 165 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 107 decese, iar 9. 930 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor in stare grava internati la terapie intensiva a continuat sa scada, ajungand la 193.

167 de cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Romania ajunge la 16.871 de imbolnaviri cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 16. 871 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 167 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1097 decese, iar 9. 890 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor in stare grava internati la terapie intensiva a continuat sa scada, ajungand la 205.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )