Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o persoana a murit din cauza gripei: Bilantul victimelor a ajuns la 30

B1 B1,
inca o persoana a murit din cauza gripei: Bilantul victimelor a ajuns la 30

Bilantul victimelor facute de gripa creste de la o zi la alta. inca un pacient a murit din cauza virusului gripal, numarul deceselor, la nivel national, ajungand la 30, informeaza Realitatea. continuă pe B1

ALERTA! inca o persoana A MURIT din cauza GRIPEI: Bilantul victimelor a ajuns la ...

Bilantul victimelor facute de gripa creste de la o zi la alta. inca un pacient a murit din cauza virusului gripal, numarul deceselor, la nivel national, ajungand la 30, informeaza Realitatea.

22 de romani au murit din cauza gripei de la inceputul anului 2018

22 de romani au murit din cauza gripei de la inceputul anului 2018 si pana luni, potrivit unei centr.

Gripa face inca doua victime: 29 de romani au murit din cauza virusului

Creste numarul victimelor gripei. inca doua persoane au murit din cauza virusului gripal, bilantul deceselor ajungand la 29, informeaza Digi 24. Ultimele victime sunt un barbat de 35 de ani, din Iasi,.

Vrancea: Un barbat a murit din cauza hipotermiei. Acesta avea si unele afectiuni cronice, agravate de consumul de alcool

Un barbat in varsta de 44 de ani din localitatea Suraia Vrancea) a murit din cauza hipotermiei la Spitalul Judetean din Focsani, unde a ajuns cu o temperatura a corpului de doar 24 de grade, informeaza news. ro.

O femeie din Arad a murit din cauza gripei

O femeie din orasul Pancota, juudetul Arad, a murit, duminica, din cauza gripei, a confirmat, luni, Directia de Sanatate Publica Arad. in Arad, acesta este primul caz de deces din cauza gripei din acest sezon.

Gripa continua sa faca ravagii in Romania: 26 de persoane au murit din cauza virusului

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 26, inca patru persoane fiind raspuse de virus in ultimele zile, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Gripa a mai produs doua decese. 29 de persoane au murit din cauza bolii

Inca doua persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand astfel la 29. Cele doua persoane care au murit sufereau si de alte afectiuni asociate si nu erau vaccinate antigripal.

Gripa, bilant partial: numarul deceselor a crescut

Bilantul partial inregistrat in acest sezon de gripa a crescut peste nivelul anului precedent. in primele doua zile ale saptamanii au fost inregistrate opt decese. Update:inca o persoana murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand astfel la 31. Institutul National de Sanatate Publica INSP) a anuntat pe 13 februarie ca au fost inregistrate alte patru [].

Numarul persoanelor care au murit de gripa a ajuns la 31

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei in tara noastra a ajuns la 31, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Acces limitat la Spitalul de Boli Infectioase din Craiova, din cauza gripei. Se mai pot face vizite doar in intervalul orar 17.00 - 19.00

Cinci cazuri de gripa au fost depistate in judetul Dolj, iar numarul cazurilor de viroze si pneumonii a crescut foarte mult in aceasta perioada. La Spitalul de Boli Infectioase din Craiova a fost limitat accesul, iar vizitele se mai pot face doar in intervalul orar 17.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )