Libnet.ro
UNICEF

11:31

inca un politist din Olt confirmat cu noul coronavirus. Sotia unui politist confirmat ieri are de asemenea test pozitiv

Adevărul Adevărul,
inca un politist din Olt confirmat cu noul coronavirus. Sotia unui politist confirmat ieri are de asemenea test pozitiv

Alte doua cazuri au fost confirmate astazi cu noul coronavirus, dupa ce ieri doi politisti de la postul de politie din Ipotesti au ajuns la spital. continuă pe Adevărul

inca 5 pacienti au murit, dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor se ridica la 1.253

Inca cinci pacienti au decedat in spitale in urma infectarii cu noul coronavirus, iar bilantul mortilor se ridica, astfel, la 1253. Pacientii aveau varste cuprinse intre 62 si 90 de ani si aveau comorbiditati, potrivit unei informari transmise, sambata, de Institutul National de Sanatate Publica INSP).

Patru noi decese in randurile pacientilor bolnavi de COVID-19. Bilantul celor care au pierdut lupta cu noul coronavirus este de 1.266

Numarul total al pacientilor care au pierdut lupta cu noul coronavirus a ajuns la 1. 266, dupa alte patru cazuri raportate, duminica dupa-amiaza in randul persoanelor internate, potrivit INSP. Alte trei decese au fost comunicate de catre reprezentantii INSP duminica dimineata.

Alti trei pacienti au murit dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 1.262

Numarul pacientilor care au pierdut lupta cu noul coronavirus a ajuns la 1. 262, dupa ce alte trei persoane au decedat in spitale. Pacientii, cu varste cuprinse intre 64 si 71 de ani, aveau si alte comorbiditati, potrivit unui comunicat al Institutului National de Sanatate Publica INSP).

De ce mor, de fapt, pacientii infectati cu noul coronavirus: O noua teorie rastoarna tot ce stiam despre COVID-19

O noua teorie lansata de oamenii de stiinta pare sa schimbe perceptia larg impartasita ca noul coronavirus provoaca o boala respiratorie. Mai multe simptome misterioase descoperite in cazul unor.

Guvernul va plati vacanta oricarui turist care se infecteaza cu noul coronavirus in Cipru

Guvernul cipriot a anuntat joi ca va acoperi costul vacantei pentru orice turist care va contracta noul coronavirus in Cipru, transmite CNBC.

Printul belgian Joachim a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. El a participat la o petrecere, in Spania, care ar fi incalcat restrictiile, si risca o amenda de pana la 10.000 de euro

Un nepot al Regelui Filip din Belgia, Printul Joachim, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, dupa ce a luat parte la o petrecere in Spania, despre care presa spaniola sustine ca ar fi incalcat.

O angajata a fabricii Ford din Craiova este infectata cu noul coronavirus: Femeia a fost testata pozitiv la o clinica privata

O angajata a fabricii Ford din Craiova a fost testata pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, au transmis vineri reprezentantii uzinei de automobile, printr-un comunicat de presa. Testarea acesteia a fost.

Analiza. Noul coronavirus inclina parteneriatul ruso-chinez in favoarea Beijingului

Desi inca exista o dezbatere daca lumea intra cumva in era Pax Sinica odata cu pandemia de covid-19, se pare ca asistam totusi la emergenta unei Chine mai agresive si mai asertive care intentioneaza sa exploateze turbulentele geopolitice si economice rezultate din actuala criza de sanatate pentru a-si proteja interesele si a-si avansa agenda.

MAE: Un roman, muncitor sezonier la o ferma din Bavaria, confirmat cu COVID 19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca un roman, muncitor sezonier la o ferma din Bavaria, Germania, a fost confirmat cu COVID-19. Acesta este internat in spital, starea lui de sanatate fiind buna, potrivit Mediafax. Ministrul Muncii Violeta Alexandru anunta pe 20 mai ca in cea mai mare parte a fermelor din Germania sunt conditii civilizate de muncaUn muncitor roman de la abatoarele din Birkenfeld, Germania, a decedat Romanul fusese testat negativ de doua oriVioleta Alexandru: in cea mai mare parte, in fermele din Germania sunt conditii civilizate de munca .

Pandemia Covid-19. Aproape 370.00 de morti si peste 6 milioane de oameni infectati cu noul coronavirus in intreaga lume

Pandemia de coronavirus a ucis cel putin 369. 086 de oameni in intreaga lume de la aparitia sa in decembrie, in China, potrivit unui bilant stabilit de AFP din surse oficiale si publicat duminica la 11:00 GMT.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )