Libnet.ro
UNICEF

08:15

inca un primar din judetul Brasov isi pierde mandatul din cauza incompatiblitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inca un primar din judetul Brasov isi pierde mandatul din cauza incompatiblitatii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv pe 21 octombrie recursul intentat de primarul comunei Bunesti, Mircea Palasan, impotriva unei decizii a Agentiei Nationale de Integritate ANI) din 1 Martie 2017, potrivit unui comunicat comun al USR PLUS si FDGR, citat de g4media. continuă pe Ziarul Bursa

JUDETUL BRASOV: inca un primar proaspat ales isi pierde mandatul din cauza incompatiblitatii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv pe 21 octombrie recursul intentat de primarul comunei Bunesti, Mircea Palasan, impotriva unei decizii a Agentiei Nationale de Integritate ANI) din 1 Martie 2017, potrivit unui comunicat comun al USR PLUS si FDGR.

Un barbat a injunghiat trei tineri pe o strada din judetul Botosani. Una dintre victime a murit

Un barbat de 29 de ani a injunghiat, in noaptea de sambata spre duminica, cu un cutit, trei tineri, cu varste cuprinse intre 22 si 35 ani, toti din judetul Iasi, pe o strada din localitatea Frumusica, judetul Botosani.

Clotilde Armand nu este inca primar. Tribunalul Bucuresti a amanat decizia definitiva de validare a mandatului

Clotilde Armand nu isi poate prelua inca functia de primar al sectorului 1, din cauza faptului ca inca nu a primit decizia definitiva de validare a mandatului. Edilul ales a publicat, luni seara, un mesaj pe pa.

19 unitati de invatamant din judetul Prahova trec in scenariul rosu

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Prahova a dispus, vineri, ca inca 19 unitati de invatamant din .

Dosarul spirtului contrafacut: Doi irakieni si un iordanian, trimisi in judecata pentru moartea a 17 persoane din judetul Iasi

Trei cetateni straini care ar fi contrafacut alcool sanitar si l-ar fi vandut in perioada starii de urgenta din primavara au fost trimisi in judecata in dosarul de omor cu 17 victime, potrivit Ziarul de Iasi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )