Libnet.ro
UNICEF

20:00

inca un PSD-ist trece in tabara lui Victor Ponta: A semnat adeziunea

B1 B1,
inca un PSD-ist trece in tabara lui Victor Ponta: A semnat adeziunea

Victor Ponta ii mai fura un om lui Liviu Dragnea. Deputata PSD de Braila Marilena Meirosu a semnat cu adeziunea la Pro Romania. Saptamana aceasta s-au mai alaturat particului lui Victor Ponta si. continuă pe B1

Victor Ponta continua racolarile: azi a transferat un deputat de la PSD si altul de la PMP

Pro Romania, partidul fondat de Victor Ponta si de Daniel Constantin, isi mareste pe zi ce trece numarul de membri, ultima venita in organizatie fiind deputata PSD de Braila Emilia Meirosu. Fostul premier a anuntat marti ca se bucura de alaturarea deputatei, aceasta fiind una dintre colegele care a dus multe batalii politice pentru PSD. in Pro Romania au mai intrat recent si deputatul PSD Catalin Nechifor, dar si Ion Tabugan de la PMP.

Victor Ponta, dupa achitarea lui Tariceanu: Ce se intampla cu cei care acuza fara probe?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa decizia Instantei Supreme de achitare a presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care acesta este acuzat de marturie mincinoasa. Ponta,.

Victor Ponta, dupa ce seful DNA Ploiesti si procurorul Negulescu au fost pusi sub urmarire penala: Asa cum politicienii care incalca legea trebuie sa plateasca, la fel si procurorii

Fostul premier Victor Ponta, proaspat achitat in prima instanta in dosarul Turceni-Rovinari, reactioneaza dupa ce seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procuror Mircea Negulescu au fost pusi sub.

Victor Ponta ameninta Guvernul cu plangere penala pentru infractiunea de furt calificat

Fostul premier Victor Ponta ameninta Guvernul Dancila cu o plangere penala in cazul in care ar incerca sasuspende contributiile la pensia administrata privat, planificata pentru a doua parte a acestui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )