Libnet.ro
UNICEF

09:00

inca un rus fugit din tara sa din cauza regimului Putin a fost gasit mort la Londra

Adevărul Adevărul,
inca un rus fugit din tara sa din cauza regimului Putin a fost gasit mort la Londra

Nikolai Gluskov, un prieten apropiat al oligarhului rus Boris Berezovski, care si-a trait ultimii ani din viata in exil, a fost gasit mort luni seara in domiciliul sau din Londra, transmite The Guardian. continuă pe Adevărul

BUZAU: Descoperirea SOCANTA a unui proprietar! Ce au lasat in urma chiriasii este CUTREMURATOR! Erau membrii unui CULT si au fugit din senin (FOTO)

Descoperirea socanta a unui proprietar din Buzau dupa ce chiriasii, membri ai unui cult religios, au disparut din senin. Acestia erau doi adulti si patru copii, adepti ai Martorilor lui Iehova.

Bancile din tara noastra solicita extinderea termenului de dezbatere a legilor ce vizeaza plafonarea dobanzilor

Asociatia Romana a Bancilor ARB) si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), organizatiile reprezentative ale comunitatii bancare romanesti, solicita Parlamentului asigurarea unui dialog real si constructiv in dezbaterea proiectelor de legi privind plafonarea dobanzilor, limitarea valorii recuperabile a creantelor cesionate si eliminarea caracterului de titlu executoriu al contractelor de credit, se arata intr-un comunicat al CPBR, dat astazi publicitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )