Libnet.ro
UNICEF

21:00

inca o TANARA a fost RAPITA, in CARACAL! Detalii de ULTIM MOMENT

B1 B1,
inca o TANARA a fost RAPITA, in CARACAL! Detalii de ULTIM MOMENT

O altatanara a fost rapita, in Caracal! Aceasta ar fi fost luata cu forta, o femeie a facut anuntul la 112, cu rapirea. Politia a intervenit imediat, din fericire, fata a fostsalvata de. continuă pe B1

inca o tanara a fost rapita in Caracal. Ce au descoperit politistii

In timp ce ancheta in cazul Caracal inainteaza cu greu, inca o tanara a fost rapita de pe strazile orasului din judetul Olt. Femeia a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca a fost rapita, iar politistii au identificat vehiculul in care a fost urcata. Persoanele implicate au fost duse la Politie .

Parintii Alexandrei Macesanu, prezenti joi la sediul DIICOT. Detalii de ultim moment din dosarul privind tragedia de la Caracal (VIDEO)

Parintii Alexandrei Macesanu s-au prezentat la sediul DIICOT, joi, pentru a citi in intregime raportul INML referitor la decesul fetei lor, dar si pentru a prezenta buletinul ei astfel incat sa le fie eliberat.

ALERTA! Accident DE MUNCA in Italia: Mai multi romani, implicati! Detalii de ULTIM moment

Incident pe un santier de constructii din Italia unde o macara a scapat, marti, de sub control.

Unde se afla fiica lui Gheorghe Dinca in momentul in care Alexandra a fost rapita. Cand a izbucnit scandalul, am vazut-o la televizor si am recunoscut-o

Fiica lui Gheorghe Dinca, in momentul in care a fost audiata la DIICOT Bucuresti,a declarat ca in ziua de 24 Iulie, atunci cand Dinca a rapit-o pe Alexandra Macesanu, a fost in Caracal, in.

Unde se aflau copiii lui Dinca atunci cand Alexandra a fost rapita. Cand a izbucnit scandalul, am vazut-o pe fiica lui la televizor si am recunoscut-o

Cand a fost audiata la Bucuresti de procurorii DIICOT, fiica lui Gheorghe Dinca a declarat ca in ziua de 24 Iulie, atunci cand tatal ei a rapit-o pe Alexandra Macesanu, a fost in Caracal, in trecere, impreuna cu o colega de serviciu de la Arad, dar si cu fratele ei, Dan Dinca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )