Libnet.ro
UNICEF

18:00

inca o tara din Europa anunta ca incepe sa isi inchida granitele din cauza pandemiei de coronavirus

B1 B1,
inca o tara din Europa anunta ca incepe sa isi inchida granitele din cauza pandemiei de coronavirus

Olanda a anuntat inchiderea granitelor pentru rezidentii din Serbia si din Muntenegru incepand de miercuri, la o saptamana dupa deschiderea acestora. Autoritatile olandeze au invocat o crestere rapida a. continuă pe B1

Tara din Europa care te trimite la inchisoare daca ai fost infectat cu noul virus si iesi din casa

Dupa relaxarea restrictiilor, multe tari, inclusiv Romania, s-au vazut confruntate cu o crestere a numarului de cazuri. Cumva, era de asteptat. Numai ca Guvernele pluseaza si vor sa-i.

Tara din UE cu cel mai MARE salariu minim din Europa. Cifre jenante pentru Romania

Eurostat a dat publicitatii datele privind salariul minim in Europa, iar cifrele nu sunt deloc imbucuratoare pentru Romania, asta desi tara noastra a facut unele progrese in ultimii ani. E de mentionat faptul ca sase state membre Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Suedia si Finlanda) nu au regula privind salariul minim.

Bucurestiul a urcat pe locul 7 in topul european al celor mai bune orase din Europa pentru IT

Bucuresti a fost plasat pe locul 7 din 25 de orase europene din punct de vedere al oportunitatilor pentru startup-uri si tehnologie, in clasamentul Tech Cities of the Future realizat de fDi, divizie a Financial.

Ministrul Costel Alexe: Suntem prima autoritate de mediu din Europa care va avea o retea proprie de senzori in administrarea sa

Ministerul Mediului este prima autoritate de mediu din Europacare va avea o retea proprie de senzori in administrarea sa, sustine Costel Alexe, ministrul Mediului. Investitia pentru modernizarea Retelei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )