Libnet.ro
UNICEF

18:00

inca o tragedie la clinica privata din Constanta. Un bebelus a murit la putin timp dupa nastere

Antena3 Antena3,
inca o tragedie la clinica privata din Constanta. Un bebelus a murit la putin timp dupa nastere

Inca o tragedie la o clinica privata din Constanta. Un bebelus a murit la putin timp dupa nastere, la aceeasi clinica unde, recent, o mama s-a stins din viata dupa ce a adus pe lume al doilea. continuă pe Antena3

Bebelus mort imediat dupa nastere. Medicii de la clinica privata l-au trimis de urgenta la Spitalul Judetean

Un bebelus a murit la cateva ore dupa ce a fost nascut intr-o clinica privata din Constanta. Din cauza starii grave, medicii au decis sa-l trimita cu ambulanta la Spitalul Judetean.

Tragedie inConstanta! Moarte suspecta la o clinica privata

O femeie din Constanta a decis sa iti aduca pe lume copilul intr-o clinica privata din oras. Momentul, care trebuia sa fie unul fericit, s-a transformat intr-o tragedie. Copilul a murit, dupa ce medicii de la.

Presedintele Asociatiei Elevilor din Constanta despre cazul elevelor din Copsa Mica: Este jenant cum ministerul, scoala si colegii profesorului se complac. Cu o astfel de mentalitate nu ne vom face bine ca sistem educational si societate

Constantin-Alexandru Manda, presedintele Asociatiei Elevilor din Constanta, considera ca Este jenant cum sistemul - ministerul, scoala, sindicatele si colegii profesorului - se complac, luandu-i apararea acestuia sau nespunand nimic, alegand vechea metehna a ascunderii gunoiului sub pres in cazul elevelor de la Liceul Tehnologic Nicolae Teclu din Copsa Mica, ce l-au filmat pe preotul profesor de religie pe care il acuza ca se masturba in timpul orei. Cu o astfel de mentalitate nu ne vom face bine ca sistem educational si societate, mai spune Alexandru Manda.

Reprezentantul elevilor din Constanta DESFIINTEAZA Ministerul Educatiei si liceul in cazul PROFESORULUI de RELIGIE acuzat ca se MASTURBA la scoala. Este JENANT cum... (FOTO)

Cazul profesorului de religie de la Liceul Tehnologic Nicolae Teclu din Copsa Mica, filmat de trei eleve si acuzat ca se masturba in timpul unei ore, continua sa provoace dezbateri aprinse referitoare la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )