Libnet.ro
UNICEF

07:45

Inca o tragedie feroviara. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de tren, in Vaslui

România Liberă România Liberă,
Inca o tragedie feroviara. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de tren, in Vaslui

Un barbat de 40 de ani a murit, joi, dupa ce a fost lovit de tren, in apropierea Garii Vaslui, anchetatorii luand in calcul un posibil act sinucigas. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO: Eroul de la Charlottesville: A fost lovit in plin de masina extremistului, in timp ce incerca sa-si salveze logodnica din fata pericolului. Prietena celor doi, insa, a fost omorata

Marcus Martin se afla printre participantii la contramanifestatia extremei-dreapta din oraselul Charlottesville din Virginia, cand un barbat care conducea un Dodge Challenger a intrat in multime. Astfel, acesta si-a rupt piciorul in timp ce si-a impins logodnica, pe Marissa Blair, din calea masinii. Prietena celor doi, Heather Heyer, nu a fost la fel de norocoasa.

O femeie si trei copii au murit dupa ce au fost loviti de tren in halta Branesti. Anchetatorii au gasit un bilet de adio

Patru persoane au murit dupa ce au fost lovite de un tren interregio care circula cu o viteza de 160 de kilometri pe ora pe magistrala 800 Bucuresti - Constanta, intre localitatile ilfovene Pasarea si Branesti. La ora actuala, traficul feroviar in zona este blocat.

Incident la Bursa de Valori din Londra: Un angajat a murit dupa ce a cazut de la balconul cladirii

Un angajat al Bursei de Valori din Londra a murit marti dupa ce a cazut de la un etaj al cladirii centrale, potrivit Reuters, citat de Hot News. Putem confirma incidentul de azi dimineata.

Un angajat al Bursei de Valori din Londra a murit dupa ce a cazut de la balconul cladirii

Bursa de Valori din Londra a declarat astazi ca un coleg a cazut de la un etaj al cladirii centrale si a murit, potrivit Reuters.

Un angajat al Bursei de Valori din Londra a murit dupa ce a cazut de la balconul cladirii

Bursa de Valori din Londra a declarat marti ca un coleg a cazut de la un etaj al cladirii centrale si a murit, relateaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )