Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o TRAGEDIE la Marea Neagra: O tanara poeta de doar 19 ani si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche (FOTO)

B1 B1,
inca o TRAGEDIE la Marea Neagra: O tanara poeta de doar 19 ani si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche (FOTO)

Andra Elena Mirza, o tanara poeta in varsta de 19 ani din Ploiesti, si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche, scrie EVZ. Tragedia a inceput duminica, 4 august 2019, atunci cand fata de 19 ani se. continuă pe B1

Iohannis, despre retragerea Exxon din Marea Neagra: Exista disponibilitatea Guvernului de a repara OUG 114. Romania isi doreste ca Exxon sa ramana in proiect

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-o discutie cu jurnalistii pe tema vizitei sale in USA ca Romania vrea ca Exxon sa nu se retraga din Marea Neagra si ca Guvernul e dispus sa repare OUG 114. De asemenea, printre obiectivele pentru vizita la Washington sunt consolidarea parteneriatului strategic si a relatiilor economice.

Temperatura apei marii 12 18 august. Cate grade se vor inregistra in Marea Neagra in functie de statiune

Hidrologii au prognozat care va fitemperatura apei mariiinsaptamana 12 18 august, in functie de statiune! Astfel, Marea Neagra le va oferi turistilor o apa ideala pentru un concediu de neuitat! Acestia se vor balaci in apa marii, care va atinge chiar si 26 de grade Celsius, in unele statiuni, insa poate fi putin mai .

PROIECT STRATEGIA ENERGETICA A ROMANIEI: Dezvoltarea zacamintelor offshore din Marea Neagra - necesara

Dezvoltarea zacamintelor offshore descoperite in Marea Neagra este necesara pentru a evita cresterea semnificativa a dependentei de importurile de gaze si reprezinta o conditie sine-qua-non pentru a putea miza pe gazul natural in mixul energiei electrice.

Marea Neagra, miza vitala in Strategia energetica a Romaniei. Ce prevede documentul si ce obiective propune

Dezvoltarea zacamintelor offshore descoperite in Marea Neagra este necesara pentru a evita cresterea semnificativa a dependentei de importurile de gaze si reprezinta o conditie indispensabila pentru a putea.

O tanara poeta s-a inecat in valurile marii. Era plina de viata, a avut Dumnezeu de unde sa ia

Tanara de 19 ani a fost scosa inconstienta din valuri, iar dupa cateva zile a murit. Apucase sa publice primul sau volum de poezie Spre Nord.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )