Libnet.ro
UNICEF

00:07

iNCA O TRAGEDIE: A murit una dintre cele mai titrate sportive ale Romaniei

B1 B1,
iNCA O TRAGEDIE: A murit una dintre cele mai titrate sportive ale Romaniei

Federatia Romana de Atletism a anuntat, marti, decesul atletei Cristina Nicolau, multipla campioana la triplusalt, proba in care detine recordul national de sala, din anul 2000. Cristina Nicolau. continuă pe B1

iNCA O TRAGEDIE: A MURIT una dintre cele mai CUNOSCUTE SPORTIVE ale Romaniei

Federatia Romana de Atletism a anuntat, marti, decesul atletei Cristina Nicolau, multipla campioana la triplusalt, proba in care detine recordul national de sala, din anul 2000. Cristina Nicolau.

Klaus Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei. Este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani

Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei, iar aceasta este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani, spune presedintele Klaus Iohannis.

Unul dintre cele mai mari diamante brute din lume, vandut pentru 6,5 milioane de dolari

Unul dintre cele mai mari diamante brute din lume, de 709 carate, cunoscut drept diamantul pacii, a fost vandut de Sierra Leone pentru 6,5 milioane de dolari, ieri, la o licitatie din New York, cu scopul de a finanta proiecte de dezvoltare pentru populatia saraca din aceasta tara, potrivit Reuters.

Cele mai apreciate melodii romanesti din toate timpurile. Creatiile uluitoare ale unui copil de trupa si ale unui lautar rom

Muzica este una dintre cele mai apreciate forme de arta. Ca si in alte domenii, o serie de romani geniali au excelat si in domeniul muzical. Patru dintre acestia au reusit sa creeze capodopere devenite cunoscute pe intreg mapamondul. Unele dintre aceste creatii au fost atat de celebre, incat se afla in topul all-time al celor mai cunoscute si ascultate melodii din lume.

A murit unul dintre cei mai importanti scriitori francezi, membru de onoare al Academiei Romane

Scriitorul si academicianul francez Jean d'Ormesson a murit la varsta de 92 de ani, in urma unui stop cardiac, informeaza Le Figaro. El a spus mereu ca va pleca fara sa spuna totul si.

Este oficial! Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania a fost vandut

Brico Depot Romania, parte a Kingfisher plc, companie internationala de bricolaj si amenajari interioare, a finalizat cu succes tranzactia pentru achizitionarea a 100% din actiunile Praktiker.

O parte din unul dintre cele mai mari zacaminte de gaze naturale din Rusia, preluata de OMV

Grupul austriac OMV a finalizat o tranzactie privind preluarea unei participatii de 24,99% la zacamantul Yuzhno Russkoye, de la grupul german Uniper. Tranzactia ii va majora grupului OMV Petrom.

REGELE MIHAI A MURIT. Mesajul sfasietor al Tamarei Buciuceanu, dupa moartea Regelui Mihai

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia. Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai apreciate si mai.

Regele Mihai a murit. Klaus Iohannis: Romania va organiza toate ceremoniile asa cum se cuvine. Vom avea si zile de doliu national

Regele Mihai a murit Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa transmita un mesaj emotionant cu acest prilej. A trecut in nefiinta Regele MIhai. A fost una dintre cele mai mari personalitati.

VIDEO Regele Mihai a murit / Klaus Iohannis: Cu siguranta vom avea zile de doliu national. Va indemn pe toti sa avem puterea si intelepciunea sa onoram asa cum se cuvine meritele lui Mihai I

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei, care a scris cu litere mari istoria tarii noastre. Seful statului a mai precizat ca autoritatile vor organiza asa cum se cuvine toate ceremoniile funerare si ca vor fi decretate cu siguranta zile de doliu national. UPDATE: In aceste ore, va indemn pe toti sa avem puterea si intelepciunea sa onoram asa cum se cuvine meritele lui Mihai I, a transmis ulterior, intr-un mesaj pe Facebook, presedintele Iohannis.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )