Libnet.ro
UNICEF

15:15

inca trei nume anuntate pentru Survivor Romania. Cine va intra in echipa Faimosilor

Adevărul Adevărul,
inca trei nume anuntate pentru Survivor Romania. Cine va intra in echipa Faimosilor

Echipa Faimosilor din concursul Survivor Romania si-a aflat astazi inca trei nume, care se vor alatura concurentilor deja anuntati, printre care se numara Alexandra Stan, Amna sau Roxana Nemes. continuă pe Adevărul

Surpriza colosala la Survivor Romania. Artistul pe care nu te asteptai niciodata sa il vezi aici

Reality show-ul Survivor Romania isi va surprinde placut publicul cu participantii din acest sezon. Artistul care a acceptat provocarea Kanal D pentru a pleca in lupta din Republica Dominicana. Surpriza la Survivor. Artistul care a acceptat provocarea Kanal D Producatorii concursului de supravietuire au anuntat cateva nume care vor face parte din echipa Faimosilor. Cel .

Survivor Romania sezonul 2. Cine sunt Faimosii care participa in concurs. Surpriza colosala: cine a intrat in concurs

O destinatie exotica ascunde o misiune infernala. Dupa primul razboi, multi viteji s-au aratat, dar acum, cand producatorii au chemat din nou curajosi la casting, pare ca ceva sau cineva i-a legat de maini si de picioare. Numai bine, astfel selectia va fi mai usoara, iar in componenta echipelor reality-ului revolutionar vor fi numai oameni .

Pandemia a dat startul revolutiei in Romania. Cine a decis sa rupa tacerea acum: Au inceput sa vina raniti

Romania, in aceste zile, cand ar fi trebuit sa se pregateasca de Craciun, se lupta cu pandemia generata de COVID-19. Prin analogie, am putea spune ca decembie 2020 reprezintaRevolutia pandemica, ca si o comparatie cu evenimentele din Decembrie 1989. Cel care a facut aceasta analogie este un reputat medic roman, medicul Gheorghe Borcean. Au inceput .

Cine sunt primele vedete anuntate pentru cel de-al doilea sezon Survivor Romania

Survivor Romaniaa anuntat primii concurenti din echipa Faimosilor. Un cantaret si doi sportivi sunt gata sa arate ce pot in Republica Dominicana.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )