Libnet.ro
UNICEF

10:00

inca trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 891 de cazuri

Antena3 Antena3,
inca trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 891 de cazuri

Inca trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca numarul deceselor ajunge in prezent la 891 de cazuri. continuă pe Antena3

MIKE POMPEO: China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus

China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus, a reiterat secretarul de Stat american Mike Pompeo, intr-o criza sanitara pe care Donald Trump o considera cel mai grav atac cu care s-au confruntat Statele Unite vreodata.

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit din cauza coronavirusului. El se afla in concediu de odihna din martie, iar in luna aprilie s-a simtit rau, acuzand probleme respiratorii.

Seful diplomatiei americane: China, vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus

China se face vinovata de moartea a sute de mii de oameni din cauza noului coronavirus, a reiterat secretarul de Stat american Mike Pompeo, intr-o criza sanitara pe care Donald Trump o considera cel mai grav atac cu care s-au confruntat Statele Unite vreodata, relateaza Reuters.

inca un angajat al companiei Amazon a murit din cauza infectiei cu coronavirus

Inca un angajat al companiei Amazon a murit din cauza infectiei cu COVID-19.

Marea Britanie: Peste 31.000 de decese din cauza COVID-19

Peste 31. 000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus in Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, a anuntat vineri guvernul de la Londra, relateaza AFP.

Coronavirus in Romania: Sase noi decese. Bilantul mortilor urca la 864

Alte sase persoane au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 864, potrivit unei informari difuzate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica.

inca 25 de decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 923

Grupul de Comunicare Strategica anunta noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Nelu Tataru, despre controversele privind raportarea deceselor: Noi raportam toate persoanele decedate care au fost infectate cu COVID-19. Nu spun ca au murit din cauza coronavirusului, dar au fost contaminate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politcian, ca in Romania se raporteaza toate decesele pacientilor infectati cu COVID-19, indiferent daca virusul a fost ce.

Rapperul britanic Ty a murit din cauza Covid-19

Rapperul britanic Ty, in varsta de 47 de ani, a murit din cauza Covid-19, a anuntat echipa lui. Artistul a contractat virusul la inceputul anului,.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu toti pacientii raportati au murit efectiv din cauza pneumoniei cu COVID

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a declarat ca nu toti cei raportati au murit din cauza pneumoniei cu COVID si spune ca multi dintre acestia erau in stare grava din cauza bolilor asociate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )