Libnet.ro
UNICEF

07:15

INCENDIAR! CARMEN DAN a fost DENUNTATA de un fost ofiter: A condus personal represiunea din Piata Victoriei

B1 B1,
INCENDIAR! CARMEN DAN a fost DENUNTATA de un fost ofiter: A condus personal represiunea din Piata Victoriei

Dumitru Rentea, ofiter in rezerva, a explicat in detaliu de ce ministrul de Interne este principalul responsabil pentru violentele comise de jandarmi impotriva protestatarilor pasnici. Centrul National . continuă pe B1

Doru Coliu (PMP), mesaj pentru Carmen Dan: Mai aveti macar o farama de demnitate si omenie, sa va dati demisia?

Deputatul PMP de Diaspora Doru Coliu i-a trimis o scrisoare deschisa lui Carmen Dan, in care i-a solicitat sa ofere raspunsuri la mai multe intrebari pe care romanii si le pun, dupa reprimarea violenta a.

Gorghiu, catre Carmen Dan: Ti-e limpede ca vei raspunde, alaturi de echipa ta manevrata politic din Jandarmerie, pentru tot balamucul generat, nu-i asa?

Alina Gorghiu a declarat, joi, ca atrecut aproape o saptamana de la evenimentele din 10 august si ca in spatiul public apar doar semne de intrebare, fara ca cineva sa-si asume raspunderea. Aceasta mai atrage atentia ca autoritatile nu explica ce gaze au folosit jandarmii la protestul din Piata Victoriei, in conditiile in care multi protestatari au reclamat stari de rau si o anunta pe Carmen Dan ca va raspunde pentru balamucul generat.

Liberalii pun TOATE TUNURILE pe Carmen Dan dupa reprimarea VIOLENTA a protestelor: TI-E LIMPEDE CA VEI RASPUNDE, alaturi de echipa ta MANEVRATA POLITIC?

Liberalii pun toate tunurile pe ministrul de Interne dupa repesiunea jandarmilor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Alina Gorghiu ii transmite lui Carmen Dan ca va raspunde pentru tot balamucul.

Coincidenta? Noul sef al Jandarmeriei e din Teleorman, judetul de unde se trag Dragnea si Carmen Dan. Ce-l recomanda

Colonelul Ionut Catalin Sindile a preluat sefia interimara a Jandarmeriei. Potrivit comunicatului oficial al Jandarmeriei, Sindile este originar din Teleorman, judetul controlat de liderul PSD Liviu Dragnea, de unde mai provin premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne, Carmen Dan, cea care l-a numit in functie in locul lui Sebastian Cucos, caruia i-a expirat mandatul interimar.

Toata raspunderea pentru abuzurile de la miting e la Carmen Dan si la sefii din M.A.I: Prefectul doar a contrasemnat Ordinul de evacuare emis de Jandarmerie

Ordinul de evacuare a Pietei Victoriei la protestul din 10 august a fost semnat de comandantul operatiunii Jandarmeriei din piata, maiorul Laurentiu Cazan, si contrasemnat de prefectul Capitalei, Speranta.

Politic show:Ministrul Carmen Dan a numit un nou sef interimar la Jandarmeria Romna - Ionut Sindile, prim-adjunct al inspectorului general;Dragnea si Tariceanu, amenintati cu excluderea. Decizia va fi luata pe 7 septembrie;Teodorovici: Un guvern nu mai t

Ungureanu se bate cu Gotiu pentru sefia USR Cluj. Cine l-a indepartat pe Elek? USR Cluj nu-l mai are presedinte pe Elek Levente. Lider interimar a fost numit vicepresedintele Christian Schuster un anonim absolut pe scena politica locala. inca de la infiintare, USR Cluj nu a reusit sa se consolideze. DNA, solicitata de IPP sa investigheze posibilele abuzuri ale conducerii Ministerului de Interne. Institutul pentru Politici Publice IPP) cere DNA sa investigheze informatiile aparute in ultimele 72 de ore despre potentialele abuzuri savarsite de Conducerea politica a Ministerului Afacerilor Interne precum si de o serie de comandanti ai IGPR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )