Libnet.ro
UNICEF

14:15

INCENDIAR! Cea mai cunoscuta vedeta Pro TV a rupt TACEREA! DEZVALUIRI SOCANTE despre hartuirea sexuala: Exista frica de a nu fi crezuta

B1 B1,
INCENDIAR! Cea mai cunoscuta vedeta Pro TV a rupt TACEREA! DEZVALUIRI SOCANTE despre hartuirea sexuala: Exista frica de a nu fi crezuta

Actrita Emilia Popescu a comentat scandalurile sexuale care se tin lant in ultimul timp de industria cinematografica. Ea a povestit ca nu a avut parte niciodata de astfel e situatii si are o explicatie despre. continuă pe B1

Cea mai mare perla de apa dulce din lume, vnduta la licitatie cu un pret sub valoarea estimata

Cea mai mare perla naturala de apa dulce cunoscuta, care a apartinut odinioara imparatesei Ecaterina a II-a a Rusiei, a fost vanduta la licitatie in Olanda cu 320. 000 de euro, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Cea mai mare perla naturala de apa dulce din lume, vanduta la licitatie contra sumei de 320.000 de euro

Cea mai mare perla naturala de apa dulce din lume, care a apartinut Ecaterinei cea Mare a Rusiei, a fost vanduta la licitatie pentru prima dupa mai mult de 200 de ani contra sumei de 320. 000 de euro 374. 000 de dolari), scrie Deutsche Welle.

Socant. Cea mai tanara bunica din lume este o romanca de 23 de ani

Specialistii sustin ca Romania se afla pe primul loc in lume cu cea mai tanara bunica, iar motivul care a dus la acest fenomen este lipsa mijloacelor de educatiei. Suntem pe primul loc avand cea mai.

Romania, cea mai putin remarcata destinatie de vacanta a Europei, potrivit unei prestigioase reviste britanice

Romania este una dintre cele mai putin remarcate - daca nu chiar cea mai putin remarcata - destinatii de vacanta ale Europei, fiind un loc care are absolut tot pentru a fi pe placul turistilor, afirma un jurnalist britanic dupa.

Mihaela Buzarnescu, dupa victoria cu Svitolina: M-am gndit ca la o partida normala, cu siguranta este cea mai mare realizare a carierei mele

Zambitoare si cu o privire senina, fericita, asa a aparut Mihaela Buzarnescu la conferinta de presa. A vorbit intr-o engleza impecabila, iar apoi a explicat cum s-a simtit meciul cu Elina Svitolina si pentru jurnalistii veniti din tara. M-am gandit ca la o partida normala, cu siguranta este cea mai mare realizare a carierei mele, a spus Mihaela despre succesul cu cea de-a patra favorita de la Roland Garros. Se actualizeaza.

MIHAELA BUZARNESCU, in optimi la Roland Garros, dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat in premiera in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce a obtinut, vineri, cea mai mare victorie a carierei, 6-3, 7-5 cu.

Eroul Zilei. Andrei Abrudan, voluntar in cea mai periculoasa zona de pe glob

La doar 27 de ani, medicul clujean Andrei Abrudan a acumulat experienta cat altii de-a lungul unei intregi cariere. A fost voluntar timp de trei saptamani in cea mai periculoasa zona de pe glob,.

Cea mai mare pensie speciala din Romania, 56.000 lei pe luna, primita de un magistrat

Cea mai mare pensie civila inregistrata in Romania in luna aprilie este de 56. 000 lei lunar si este incasata de un magistrat, potrivit datelor Casei Nationale de Pensii.

Care este cea mai mare PENSIE din Romania

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de peste 56. 800 de lei si este incasata de un magistrat, informeaza Economica. net. Desi primeste echivalentul a peste 12. 000 de euro,.

Reactia Moscovei la anuntul ca Arkadii Babcenko este viu: E cea mai buna stire

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova, Maria Zaharova, a declarat ca informatia ca jurnalistul rus Arkadii Babcenko este viu este cea mai buna stire. Oficialul rus a subliniat ca aceasta istorie contine elemente de propaganda.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )