Libnet.ro
UNICEF

08:00

Incendiar! CRBL A FACUT ANUNTUL DUPA ZECE ANI DE CASNICIE! Fanii nu se asteptau la asta...

B1 B1,
Incendiar! CRBL A FACUT ANUNTUL DUPA ZECE ANI DE CASNICIE! Fanii nu se asteptau la asta...

CRBL si sotia lui nu au avut parte de o luna de miere. Motivul? De fiecare data, cei doi mergeau in vacanta insotiti de diverse personae. Asa se face ca luna de miere s-a tot amanat. Am fost in. continuă pe B1

Cutremur in PNL! Un fost ministru si-a dat demisia din partid. Cum a facut anuntul

Un fost ministru si un membru marcant al Partidului National Liberal a ales sa plece din din cadrul formatiunii politice, iar pana la aceasta ora inca nu se stie care va fi parcursul pentru care a optat. Plecarea sa a lasat un gol imens in cadrul filialei din Brasov. in partid s-au starnit numeroase nemultumiri .

Dieta pentru un ten reintinerit cu zece ani. Ce alimente trebuie sa consumi

Pentru a avea o piele frumoasa si stralucitoare ai nevoie mai mult decat un ritual riguros de ingrijire. Pe langa produsele cosmetice si o ingrijire corespunzatoare, alimentatia joaca si ea un rol important. Un regim de viata sanatos se va vedea si pe pielea ta. Iata cum arata dieta care te va intineri cu zece ani, dar si ce alimente ar trebui sa consumi regulat.

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

S-A TERMINAT! SFARSITUL era inevitabil! Pelinel a facut ANUNTUL! Borcea a primit LOVITURA DE GRATIE!

Valentina Pelinel treceprin momente cumplite de cand sotul ei, Cristi Borcea, a ajuns din nou la inchisoare! De aceasta data, a primit o sentinta crunta, si anume, va trebui sa stea ani buni inchis. nbsp.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )