Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendii Grecia. Premierul Tsipras spune ca focul ar fi fost pus intentionat, specialistii il contrazic

Adevărul Adevărul,
Incendii Grecia. Premierul Tsipras spune ca focul ar fi fost pus intentionat, specialistii il contrazic

Premierul Tsipras a lansat o ipoteza socanta: focurile ar fi fost puse intentionat. Oricat ar parea de greu de crezut, sunt semne de intrebare luni, 15 incendii au izbucnit aproape simultan in jurul Atenei, transmite Deutsche Welle. Specialistii acuza lipsa unui plan pentru situatii de urgenta. continuă pe Adevărul

Incendii Grecia. Premierul Tsipras spune ca focul ar fi fost pus intentionat, specialistii il contrazic VIDEO

Premierul Tsipras a lansat o ipoteza socanta: focurile ar fi fost puse intentionat. Oricat ar parea de greu de crezut, sunt semne de intrebare luni, 15 incendii au izbucnit aproape simultan in jurul Atenei, transmite Deutsche Welle. Specialistii acuza lipsa unui plan pentru situatii de urgenta.

INFERN in Grecia. Premierul Tsipras spune ca focul ar fi fost pus intentionat (VIDEO)

Grecia este in doliu national timp de trei zile in urma incendiilor apocaliptice de langa Atena! Bilantul provizoriu este unul cutremurator: 81 de oameni au murit, 187 au fost raniti, dintre care 23 de copii.

Incendii Grecia. Marturii din portul Rafina, care gazduieste sinistrati: Sunt pompier de 19 ani si nu am mai vazut asa ceva

Directorii unor organizatii de voluntari care participa la ajutorarea victimelor incendiilor din Grecia fac marturii cutremuratoare din portul Rafina, care gazduieste sinistrati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )