Libnet.ro
UNICEF

08:15

Incendiile din Australia: Calitatea aerului s-a degradat la Sydney, orasul unde au loc meciuri din ATP Cup

Hotnews Hotnews,
 Incendiile din Australia: Calitatea aerului s-a degradat la Sydney, orasul unde au loc meciuri din ATP Cup

Calitatea aerului s-a degradat, miercuri, la Sydney, din cauza incendiilor de vegetatie care au cuprins regiuni mari din sudul si estul Australiei, informeaza lequipe. fr. Orasul australian gazduieste, alaturi de Brisbane si Perth, meciuri din ATP Cup. De joi, de la intalnirile din sferturi, partidele ar trebui sa aiba loc numai la Sydney. continuă pe Hotnews

Incendiile din Australia, in statistici: cifrele care te vor ingrijora, oriunde te afli

Incendiile din Australia continua sa faca victime si sa se extinda, la cateva luni de la primele relatari pe marginea subiectului. Statisticile sunt infricosatoare. Mai multi experti care analizeaza si monitorizeaza indeaproape incendiile din Australia sunt de parere ca numarul victimelor din randul animalelor a ajuns la aproximativ jumatate de miliard de vietati. Ecologistii de .

Incendiile din Australia, consecinte globale: cat de departe a ajuns norul de fum si cat este de toxic

Amploarea incendiilor din Australia a facut inconjurul lumii, iar consecintele dezastrului incep sa se simta si in alte colturi ale lumii. Organiza Meteorologica Mondiala OMM) a venit cu un avertisment foarte important legat de urmarile norului de fum generat de incendiile din Australia. Dincolo de situatia foarte grava in care se afla continentul australian, norul .

Incendiile din Australia, vizibile din satelit (FOTO)

Incendiile din Australia au fost atat de puternice, incat fumul emanat de ele s-a vazut si din spatiu. Incendiile din Australia si nu numai) pot fi vazute AICI. Sursa foto: NASA Sursa foto:.

Incendiile din Australia: Federer, Nadal si Serena Williams vor juca meciuri demonstrative pentru ajutorarea victimelor

Mai multi jucatori si jucatoare de tenis, intre care Roger Federer, Rafael Nadal si Serena Williams, vor participa, la 15 ianuarie, la meciuri demonstrative pentru ajutorarea victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, informeaza lequipe. fr.

Simona Halep, dupa incendiile din Australia: Voi dona 200 $ de fiecare data cand il voi enerva pe Darren!

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul Darren Cahill, informeaza Reuters.

Incendiile din Australia: Halep - Donez 200 de dolari de fiecare data cand il voi enerva pe Darren Cahill

Simona Halep s-a alaturat jucatorilor de tenis din intreaga lume care doneaza bani pentru victimele incendiilor din Australia, insa daca majoritatea vor contribui in urma asilor de la meciuri, romanca va da bani pentru fiecare moment in care il enerveaza pe Darren Cahill.

Fumul provocat de incendiile din Australia ar putea face inconjurul lumii, avertizeaza Organizatia Mondiala de Meteorologie

Organizatia Meteorologica Mondiala OMM) a avertizat marti ca fumul provocat de incendiile care afecteaza Australia, deja detectat pe celalalt mal a Pacificului in America de Sud, ar putea face inconjurul lumii in actualele imprejurari, relateaza agentia EFE, preluata de Agerpres.

Incendiile din Australia: Modul inedit in care s-ar putea juca Grand Slam-ul de la Melbourne

Organizatorii au anuntat ca Australian Open se va desfasura indoor daca turneul va fi afectat de incendiile de vegetatie din tara de la Antipozi, informeaza Reuters.

Vedere din satelit. Cum se vad din spatiu incendiile din Australia

Incendiile de vegetatie care afecteaza Australia pot fi vazute la un nivel de detaliu incredibil cu ajutorul instrumentului Worldview apartinand NASA, ce foloseste datele transmise de sateliti.

Fumul de la incendiile din Australia a ajuns pana in Brazilia

Fumul de la incendiile care afecteaza o mare parte din Australia a ajuns pana in Brazilia, marti, dupa ce a trecut peste Argentina si Chile, a transmis Institutul brazilian de Cercetari Spatiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )