Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiile de vegetatie din Australia, prea mari pentru a fi stinse

Hotnews Hotnews,
 Incendiile de vegetatie din Australia, prea mari pentru a fi stinse

Oficialii avertizeaza ca uriasul incendiu care se intinde pe 60 km patrati, la nord de orasul australian Sydney, nu poate fi stins pentru moment, conform BBC. continuă pe Hotnews

VIDEO Australia: incendiile de vegetatie de la nord de Sydney sunt prea mari pentru a fi stinse

Incendii majore de vegetatie care se intind de-a lungul unei fasii de 60 de kilometri, la nord-vest de orasul Sydney nu pot fi stinse la acest moment, au avertizat pompierii din Australia.

Fluidizarea traficului din Bucuresti, un esec pentru Gabriela Firea. Ce a decis noul Ministru de Interne

Bucurestiul, capitala europeana, este una din cele mai aglomerate capitale este europene, iar edilul capialei, Gabriela Firea se pare ca este depasita de situatie. Conform unei statistici din octombrie 207, in Bucuresti erau inregistrate 1,253 milioane de masini, dintre acestea putin peste un milion sunt autoturisme. Majoritatea vehiculelor se incadrau, la finele anului trecut, in .

Patru politisti din Constanta, condamnati definitiv pentru ca au torturat un investigator sub acoperire

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus miercuri condamnarea a trei politisti de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Constanta la cate doi ani si jumatate inchisoare cu executare, acestia fiind acuzati ca in anul 2013 au sechestrat si torturat un investigator sub acoperire, pe care l-au dezbracat si batut intr-o parcare din statiunea Mamaia, dupa ce acesta a incercat sa le vanda droguri, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )